Poze Accidente rutiere

  • Honda Radacini

    Poza: Motocicletele Honda în dotarea Poliţiei Rutiere

  • Intalnirea 4 a GNC ROSEE

    Poza: Proiectul ROSEE - Întâlnirea Grupului Naţional Consultativ: Inițiative de îmbunătățire a siguranței rutiere la nivel național si transnational.

  • Accidente înspăimântătoare pe terenul de joaca

    Poza: Accidente înspăimântătoare pe terenul de joaca

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul accidente rutiere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la accidente rutiere. Pozele pe tema accidente rutiere cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul accidente rutiere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la accidente rutiere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la accidente rutiere.