AUTO TOTAL BUSINESS SHOW - ATBS 2013

BUCURESTI - 22 mai 2013

Comunicat tip General in Auto

La sfarsitul acestei saptamani, 25-26 Mai, are loc cea de a doua editie a evenimentului Auto Total Business Show 2012, singurul eveniment business care reuneste companii internationale, producatoate de piese si accesorii auto, scule si echipamente dedicate service-urilor auto, nume mari ale industriei de profil.

Sambata si duminica, la Romexpo, vizitatorii ATBS 2013 vor putea vedea ultimele game si inovatii in materie de piese, accesorii si echipamente auto, rezultatele dezvoltarii continue ale producatorilor. Vizitatorii se vor putea informa cu privire la topica evenimentului, topica care tinteste cele mai actuale probleme din piata producatoare de piese auto, vor participa la conferintele tematice sustinute de expozanti, la concursuri, tombole si la multe alte distractii.

Powered by Auto Total Business Show 2013, Bucharest Wheels Arena va oferi demonstratii captivante pentru pasionatii auto-moto: acrobatii pe doua roti, Vali Porcisteanu si Manu Mihalache - piloti din Campionatul National de Raliuri cu masini de raliu si piloti consacrati care  vor incinge atmosfera si cauciucurile in ritm de drift Marius KNS, Cristi George (Mouse), Razvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy si Alex Gorganu (Kellu), off road pe trasee special amenajate cu diferente de nivel – cluburile Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport, karting - pilotii de la JMS Performance, participanti in Campionatul National de Karting; la BMX - Stefan George, participant in Campionatul de Trial BMX al Frantei, supermoto. Cluburile Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Skoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club si Madness Crew vor acoperi sectiunea de tuning auto. Standuri si expozitii de piese auto, autoturisme noi, automobile de epoca, sectiune tuning, simulatoare auto racing si masini sport, demonstratii de raliu si drift, offroad, enduro, ATV, Supermoto, ‘stunt riding’, karting, ‘bike stunts’, ‘safety drive’, ‘roller-skating’, ‘RC cars’, concursuri: Loudest bike, Loudest car, Bike wash, Car wash, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event, SPL contest, SQ contest, Clean Style Contest, Lowest Car, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine.

Taguri: auto top
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ad-auto-total/auto-total-business-show-atbs-2013