Try International la Try Success 4 cu Shachar Shaine, Costas Kapetanopoulos si Sotiris Yannopoulos!

BUCURESTI - 21 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Conferintele Try Success 4 continua miercuri, 1 noiembrie cu Try International, ziua dedicata oamenilor de afaceri cu o experienta bogata de viata si de business, experienta dobandita atat in tara, cat si pe plan international. Nu rata intalnirea cu Shachar Shaine, Costas Kapetanopoulos si Sotiris Yannopoulos si ocazia de a afla povestea reusitei lor in Romania!

Shachar Shaine, Presedinte Tuborg Romania, a avut primul sau job in domeniul marketingului la Coca-Cola Israel si dupa aceasta experienta a venit in Romania in calitate de Vicepresedinte de Marketing la compania Tuborg, Costas Kapetanopoulos, Marketing Director COSMOTE, are o experienta de peste 15 ani in domeniul marketingului si al comunicarii pentru companii multinationale precum Kraft, Johnson si Vodafone si Sotiris Yannopoulos, General Manager Star Foods, cu o experienta in functii de conducere mai mare de 10 ani, atat in tara sa de origine (Grecia), cat si in mediul de business international, vin miercuri, 1 noiembrie la Try Success 4, pentru a-si dezvalui povestile de succes.

ADVICE Romania va asteapta miercuri, 1 noiembrie, la cea de-a 3-a zi a Conferintelor Try Success editia a 4-a!

Pentru detalii si inscrieri, accesati www.trysuccess.ro

Participarea este gratuita!

Despre ADVICE Romania

ADVICE Romania este o companie dinamica si inovativa care si-a propus sa aduca schimbari majore in domeniul evenimentelor de business.
ADVICE Romania se diferentiaza prin felul in care realizeaza ceea ce isi propune: 100% cele mai inalte standarde, 100% experienta generatoare de schimbari majore de atitudine pentru toti cei implicati, 100% profesionalism.

Carmen Boer
Managing Partner

carmen.boer@adviceromania.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/advice-romania/try-international-la-try-success-4-cu-shachar-shaine-costas-kapetanopoulos-si-sotiris-yannopoulos