„Consolidarea cunoștințelor și a gradului de conștientizare privind substanțele și deșeurile periculoase – CONOSCEDE” - ID 66253

BUCURESTI - 27 mai 2016

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

Absolvenții cursului postuniversitar CONOSCEDE vor primi certificate de absolvire de la Universitatea din Oslo

COMUNICAT DE PRESĂ

 

31.05.2016, București, România

 

Absolvenții cursului postuniversitar CONOSCEDE vor primi certificate de absolvire de la Universitatea din Oslo

 

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Muncii ”Alexandru Darabont”, în parteneriat cu Universitatea din Oslo, Institutul Vestlandsforsking din Sogndal și Institutul Național de Sănătate Publică din Oslo, organizează conferința de închidere a proiectului „Consolidarea cunoștințelor și a gradului de conștientizare privind substanțele și deșeurile periculoase – CONOSCEDE- ID 66253.

 

Evenimentul se va desfășura marți, 31 mai 2016, în București, la hotel Ambasador din B-dul Magheru nr. 8-10, între orele 9.30-14.00. Vor fi prezenți reprezentanți ai promotorului INCDPM“Alexandru Darabont” și ai partenerilor din proiect, precum şi ai autorităţilor: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Inspecţia Muncii, Ministerul Sănătăţii, etc. De asemenea, vor fi prezenți și reprezentanţi ai mediului universitar.

 

În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele proiectului, iar reprezentantul Universitatii din Oslo va inmana certificatele de absolvire participantilor la cursul postuniversitar de 6 luni organizat de proiect.

 

Proiectul desfășurat în perioada 19 mai 2015 – 11 iunie 2016, a avut ca obiectiv principal îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților autorităților competente și a altor specialiști în scopul de a reduce mai eficient riscurile pentru sănătate și mediu asociate substantelor chimice și deșeurilor periculoase.

 

Proiectul „CONOSCEDE” în valoare totală de 499,592.63 euro este finanțat în cadrul Programului RO04 – “Reducerea Substanțelor Periculoase”, Cererea de propuneri de proiecte nr. 2:  „Campanii de formare și conștientizare” prin fonduri primite din partea Islandei, Liechtenstein şi Norvegiei in cadrul Granturilor SEE.

Pentru informaţii oficiale despre proiect vizitati site-ul www.conoscede.ro, www.eeagrants.org.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-dan-design-service/consolidarea-cunostintelor-si-a-gradului-de-constientizare-privind-substantele-si-deseurile-periculoase-conoscede-id-66253