Poze Alfabetizare

  • Seniorii ştiu să folosească acum computerul

    Poza: Seniorii ştiu să folosească acum computerul

  • Read across the globe

    Poza: Angajații companiilor multinaționale le citesc copiilor povești din cărțile Litera

  • ECDL, ECDL Foundation, ECDL ROMANIA, document de pozitie, tineri, informatica, alfabetizare digitala, programare, cod, competente digitale, Parlamentul European, Bruxelles

    Poza: Apel pentru o abordare integrata - Risc major pentru tineri

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul alfabetizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la alfabetizare. Pozele pe tema alfabetizare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alfabetizare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la alfabetizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la alfabetizare.