Interesul reprezentantilor publici pentru sectorul transporturilor a fost extrem de ridicat la Expo-Trafic!

BUCURESTI - 26 octombrie 2016

Comunicat tip General in Administratie Publica, Auto, Constructii

În perioada 20 - 21 Octombrie 2016, la Centrul Expoziţional Romexpo Bucureşti a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul transporturilor. Astfel, a 6-a expoziţie a Expo Trafic a adunat în acelaşi loc numeroşi producători şi potenţiali clienţi din acest sector.

Expo Trafic este un eveniment dedicat domeniului transporturilor având ca tematica materialele pentru construcţia şi întreţinerea infrastructurii de transport, proiectare şi construcţii de drumuri şi poduri, semnalizare rutieră, feroviară, maritimă şi aeriană, sisteme de securitate rutieră, sisteme ITS, bariere şi sisteme de parcare.

Parkomatic, partener Expo Trafic a prezentat la eveniment un sistem nou de parcare ce permite clientului să plătească cu cardul folosindu-se şi de tehnologia contactles. Această opţiune creşte calitatea serviciilor oferite în domeniul parcărilor şi scade costurile de administrare.

Datorită consultanţei gratuite oferită de Parkomatic, un număr ridicat de reprezentanţi ai domeniului public au participat la eveniment şi s-au interesat de noile tehnologii menite să crească calitatea parcărilor.

Standul Parkomatic la Expo Trafic

Toţi vizitatorii noştri din perioada de desfăşurare a Expotrafic 2016 au avut ocazia unei experienţe unice de a beneficia de consultanţă gratuită pentru proiectele lor, primind de la specialiştii Parkomatic cele mai avizate sfaturi din domeniu privind proiectarea, alegerea soluţiei şi implementarea sistemelor automate de parcare.

Sorin Velcherean - Manager divizia Parkomatic

În cadrul evenimentului din perioada 20-21 Octombrie 2016, numeroase firme s-au adunat la Centrul Expoziţional Romexpo pentru a 6-a ediţie Expo Trafic.

Această adunare are ca scop împărtăşirea de soluţii inovative pentru domeniul transporturilor. Numeroşi ingineri, antreprenori şi persoane din domeniul public au fost prezenţi la eveniment pentru a vedea soluţiile noi de pe piaţă.

Soluţiile provin din sectorul materialelor de construcţii şi întreţinere, proiecte şi construcţii de drumuri şi poduri, semnalizare rutieră, feroviara, maritimă şi aeriană dar şi sisteme de securitate, bariere şi sisteme de parcare.

Peste 25 de firme şi-au pus spre expoziţie produsele şi soluţiile în domeniu.

Printre aceste firme, Parkomatic, divizie a Aluterm Group specializată pe sisteme inteligente de gestiune a parcărilor a decis să pună în valoare sistemele sale profesionale de parcare, bariere şi turnicheţi

În cadrul standului propriu, reprezentanţii Parkomatic au prezentat vizitatorilor cele mai moderne sisteme de parcare off street, terminalele de plată a parcărilor on street, sistemul de acces LPR bazat pe recunoaşterea numerelor de înmatriculare, sistemul de ghidare PGS pentru parkinguri acoperite cu senzori cu ultrasunete şi indicatoare cu LED şi turnicheţii motorizaţi pe care îi integrează în sistemele de ticketing şi control al accesului pe care le Parkomatic le furnizează.

Soluţia Parkomatic de plată a taxei de parcare cu cardul bancar şi contactles la casele automate a reprezentat atracţia principală dar şi unul dintre cele mai importante atuuri ale standului, fapt ce demonstrează deschiderea în implementarea celor mai noi tehnologii şi soluţii de plată dar şi receptivitatea la cerinţele tot mai variate ale proiectelor pe care le dezvolta clienţii.

Un astfel de sistem urmează a fi montat în cursul acestui an într-o locaţie selectă din Predeal.

Pentru a-i ajuta pe clienţii săi să ia deciziile cele mai bune şi să afle noi informaţii, Parkomatic a pus la dispoziţie servicii de consultanţă gratuită pentru proiecte de parcare.

Acest lucru a atras numeroşi reprezentanţi din spaţiul public dornici să fructifice parcările pe care le au în subordine. De asemenea, numeroşi investitori, antreprenori sau manageri de proiect au avut ocazia să testeze întreaga aparatură şi admire noile tehnologii.

Informaţii complete despre Aluterm Group şi despre diviziile companiei puteţi găsi la adresele:

Aluterm Group – http://www.aluterm.ro/

Siatec -  usi automate , usi medicale, automatizari porti, automatizari ferestre, ferestre transfer  - http://www.siatec.ro/

Makroplast - policarbonat, trape de fum, luminatoare, copertine -  http://www.makroplast.ro/

Parkomatic - sisteme de parcare, sisteme de ghidare PGS, sisteme de ticketing si control acces - http://www.parkomatic.ro/

Record Romania - Usi automate - http://record-romania.com/

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro