Costul serviciilor de curatenie va creste

BUCURESTI - 2 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Lipsa personalului calificat care sa stie cum sa manuiasca echipamentele tot mai sofisticate folosite pentru curatenie, dar si costul tot mai ridicat al utilajelor si solutiilor de ultima generatie importate din Europa si din America vor face ca in urmatorii 2 ani preturile platite pentru aceste servicii sa creasca cu peste 20% - estimeaza specialistii firmei de curatenie Ama Best Art din Capitala.

“In momentul actual, preturile practicate de firmele de curatenie sunt mici, raportate la volumul de munca care trebuie prestat. Angajatii potriviti se gasesc din ce in ce mai greu pentru ca atunci cand este vorba de munca multa - nu grea, dar migaloasa - jobul nu e deloc atractiv. Peste 80% din lucratoarele cu experienta in domeniu prefera sa faca curatenie in birouri, de preferinta in banci unde li se pare ca este cel mai usor, si in acelasi timp se feresc de munca dupa constructor care este extrem de laborioasa”, a declarat Mihai Capuerde, patronul firmei Ama Best Art.

Echipamentele folosite in curatenie sunt si ele mult mai complexe si mai dificil de manuit, reclamand o perioada de pregatire si testare a personalului. “Curatenia nu se mai bazeaza pe somoiog si pe galeata cu apa. Acum, daca ai echipamente moderne, solutiile potrivite si un profesionist poti scoate rapid orice pata de pe covor sau capanea, poti elimina mizeria de pe rosturile gresiei, poti topi grasimea de pe electrocasnice, poti spala orice tip de jaluzele intr-un timp foarte scurt”, adauga specialistul in curatenie.

Intrebarile frecvente puse de clientii serviciilor de curatenie, dar si raspunsurile specialistilor, le puteti citi pe site-ul www.curatenielafix.eu, administrat de companie.

Despre AMA BEST ART CO

Ama Best Art, firma specializata in servicii de curatenie, si-a dezvoltat site-ul www.curatenielafix.eu cu noi informatii care sa vina in sprijinul clientilor, dar si vizitatorilor site-ului.
Mihai Capuerde, telefon 0724335373
curatenielafix@gmail.com