Ameda Advertising a lansat luni Curatenie.ro – Primul Portal de Curatenie din Romania

BUCURESTI - 19 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Luni, 18 februarie, Ameda Advertising a lansat printr-un eveniment ce a avut loc la Casa Capsa in Sala Albastra portalul Curatenie.ro, primul portal de curatenie din Romania.

Curatenie.ro Primul Portal de Curatenie din Romania are ca scop principal reunirea tuturor aspectelor pe care le implica domeniul curateniei(firme, servicii, licitatii, locuri de munca, stiri, etc.).
Portalul are ca principale obiective furnizarea de servicii atat consumatorilor serviciilor de curatenie, cat si firmelor cu acest profil. Acest lucru este posibil printr-o informare in timp real, ceea ce presupune informatie corecta si o actualizare permanenta a acesteia. In egala masura, pentru a veni in sprijinul firmelor de curatenie, portalul ofera gratuit informarea acestora asupra licitatiilor ce urmeaza sa se desfasoare. Un alt segment foarte imporatant pe care il acopera Curatenie.ro este acela al locurilor de munca in acest domeniu de servicii. Sectiunea de joburi a site-ului permite trimiterea cererilor si ofertelor de munca existente.
Pentru mai multe informatii accesati www.curatenie.ro.

Despre Ameda Advertising

Curatenie.ro este un produs al colaborarii dintre Ameda Advertising si Superior Design, doua firme cu experienta in domeniul pietei de servicii web din Romania.
S.C. Ameda Advertising SRL este reprezentata legal prin Alexandru Ciuca in calitate de director general avand sediul social in B-dul Unirii nr 70 Bl. J4, sc1, et7 ap 26.
contact@curatenie.ro