Amera Networks lanseaza in Romania cel mai puternic router SD-WAN, Peplink EPX

Constanta - 20 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Amera Networks anunta lansarea in Romania a celui mai puternic router bazat pe tehnologia SD-WAN (Software-Defined WAN), Peplink EPX.
Noul router combina puterea pura a unui router SD-WAN cu capabilitati avansate de personalizare, scalabilitate si rezistenta, si un nou concept de design modular.

Flexible SD-WAN Backhaul

Peplink EPX este extrem de eficient in furnizarea de conectivitate neintrerupta cu ajutorul conexiunilor de telefonie mobile, deoarece poate suporta pana la 18 conexiuni simultane LTE-A cu SIM redundant. Pentru implementarile care necesita gazduire personalizata a aplicatiilor, EPX are suport optional ContentHub pentru containerele de tip “Docker” si aplicatiile web.

Fie ca sunt furnizate servicii internet cu SLA, fie se doreste construirea unei retele de streaming video sau de supraveghere video, asigurarea continuitatii serviciilor de date este cruciala in astfel de proiecte. EPX permite furnizorilor de servicii sa construiasca un backhaul SD-WAN flexibil in reteaua principala, incorporand cat mai multe conexiuni Ethernet , de fibra optica cat si conexiuni mobile, dupa cum este necesar, pentru a asigura o conectivitate rapida si solida. Mai mult decat atat, software-ul de management al cloud-ului de la Peplink va ofera vizibilitate completa si controlul utilizarii WAN.

Pentru moment EPX se comercializeaza in 3 configuratii fixe, iar in viitor dupa actualizarea ulterioara a firmware-ului, clientii vor putea adauga modulele care le sunt necesare in proiectele lor.In configuratia sa celulara, este cel mai puternic router wireless SD-WAN din industrie, EPX, poate combina latimea de banda de pana la 18 conexiuni mobile, sustinand 36 de cartele SIM si oferind latime de banda de ordinal gigabitilor in locatii fixe sau mobile.Orice locatie dotata cu un EPX, poate combina o retea LTE privata sau LTE comerciala, cat si legaturi prin satelit pentru a forma o conexiune VPN rapida si robusta.Atunci cand un vehicul sau o locatie este in afara acoperirii unui operator mobil , acestea pot fi in legatura unele cu altele orin intermediul back-upului prin satelit.Routerul poate suporta diferite tehnologii in functie de modulele care sunt achizitionate, urmand ca atunci cand apare tehnologia 5G sa fie lansate si module pentru aceasta tehnologie, astfel incat investitia in Peplink EPX sa fie rezistenta pe termen mediu si lung.

Specificatiile pentru sasiul principal: Putere: AC Input 100V - 240V; Consum de energie: 220W; Throughput: 30Gbps; PepVPN/SpeedFusion Throughput (256-bit AES): 2Gbps; Dimensiuni: 480 x 550 x 90 mm; Greutate (fara module): 14.2 kilograms; Temperatura de operare: 0° – 45°C; Umiditate: 5% – 90% (non-condensing).

Specificatii - Module suplimentare: 3x LTE-A Module; Interfete: 3x Embedded LTE-A Cellular Modems with Redundant SIM Slots; Conectori de antene: 6x SMA Cellular Antenna Connectors; 1x SMA GPS Antenna Connector; Consum de energie: 20W; Greutate: 375 grams; 8x GE PoE Module; Interfete: 8x 10/100/1000M Ethernet Ports; Capable of PoE+; Consum de energie: 20W (260W max. with 802.3at/af PoE+ Output^); Greutate: 475 grams; 4x SFP+ Module; Interfete: 4x SFP+ Ports; Consumul de energie: 20W; Greutate: 375 grams

Echipamentele Peplink se comercializeaza in Romania prin Amera Networks, singurul distribuitor autorizat Peplink.Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la info@amerasystems.com sau puteti vizita site-ul www.amerasystems.com.

Taguri: telecommobilethernetfibra opticaamerarouterpeplinkcelular
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amera/amera-networks-lanseaza-in-romania-cel-mai-puternic-router-sd-wan-peplink-epx