Serbare pentru copiii cu autism

Iasi - 14 decembrie 2009

Comunicat tip General in ONG

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania- filiala Iasi, organizeaza cu sprijinul KidsLand Club, serbarea de Craciun dedicata copiilor cu autism.

Evenimentul va avea loc in data de 16.12.2009, ora 15.00, la Kidsland Club – Iulius Mall.
Aici, cei 40 de copii din cadrul asociatiei noastre, vor impodobi un bradut, cu ornamente confectionate de ei la scoala unde invata : « C-tin. Paunescu » (clasele speciale pentru copii cu autism) si la clubul de week-end, reprezentand sperantele lor pentru viitor.
Dupa spectacolul sustinut de copiii cu autism, copiii de la Academia Show coordonati de d-na Ligia Delia Grozdan si d-na Cosmina Paraschiv, impreuna cu copiii de la Palatul Copiilor coordonati de d-na Anca Apetroaie, il vom intampina pe Mos Craciun, care va sosi plin de daruri.
Acest gen de eveniment isi propune sa constituie un pas inainte in procesul indelungat de reabilitare a copilului cu dizabilitati, avand ca scop schimbarea mentalitatilor, a constientizarii importantei implicarii comunitatii in viata acestor copii, contribuind din plin la socializarea acestora si a familiilor lor.

Multumim sponsorilor principali: AVON Iasi, NICHI – Cristina Nichita si angajatilor ENDAVA care au pregatit personal cadouri pentru copiii din cadrul asociatiei noastre.
Multumim si celorlalti sponsori ai nostri: S.C. General Serv Electroconstruct SRL, RODOTEX, precum si partenerilor nostri: fundatia „Ancora Salvarii”.

Detalii privind evenimentul puteţi obţine la numărul de telefon 0729 914094, persoana de contact Carmen Ghercă.
Aşteptăm cu interes prezenţa dumneavoastră la acest eveniment.


Despre ANCAAR IASI

Cine suntem? - suntem o organizatie neguvernamentala infintata in luna mai 2003, la initiativa fundatiei STAR of HOPE.
Misiunea asociatiei este imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu autism si a familiilor acestora.
Viziunea: O Romanie in care drepturile fundamentale ale personelor cu autism sa fie respectate prin crearea si sustinerea tutror puntilor de acces la ele
Scopul: Abordarea multidisciplinara in indentificarea, cunoasterea si satisfacerea necesitatilor si drepturilor persoanelor cu autism.
Beneficiari: copiii, tinerii, adultii cu autism si familiile acestora .
Ce ne dorim? Un centru de zi pentru persoane cu autism unde acestea sa poata beneficia de terapii specifice, individualizate, cu ateliere ocupationale pentru tineri si adulti.

ANCAAR Iasi, Carmen Gherca - presedinte: 0729 914094
carmen_gherca@yahoo.co.uk
www.ancaar-iasi.ro
carmen_gherca@yahoo.co.uk