Lansare noua colectie costume barbatesti de ceremonie, business si casual

BUCURESTI - 19 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

S-a lansat online colectia pentru 2012 de costume barbatesti realizate in Atelierul de Croitorie la Comanda al lui Anghel Constantin . Va invitam pe costume-barbatesti.ro

Costum barbatesc realizat la comanda

Arta confectionarii de costume barbatesti pe masura inca n-a murit in Romania. Ea se reinventeaza.

Revista Dialog Textil, iunie 2011 (despre Anghel Constantin)

Dragi domni,

Atelierul de Croitorie la Comanda Anghel Constantin va informeaza ca a lansat online pe www.costume-barbatesti.ro noua colectie de costume barbatesti pentru anul 2012.

Sarbatorim cei 40 de ani de experienta in croitoria la comanda alaturi de clientii care apreciaza acest mestesug, cei pentru care un costum nu inseamna numai o piesa vestimentara ci o atitudine, un mesaj, o stare de bine.

Colectia pentru anul 2012 acopera trei arii de interes pentru domni: ceremonie, business si casual. Aici regasiti atat costume barbatesti cat si componente ale acestora- sacouri, veste, pantaloni, paltoane si jachete- prezentate in detaliu (material, model, croiala, cost manopera) pentru a usura experienta si selectia vizitatorului online.

Produsele din noua colectie Anghel Constantin reprezinta exemplificari a ceea ce putem realiza pentru dumneavoastra. Clientul este implicat 100% in realizarea costumului la comanda- de la alegerea materialul textil si a captuselii, stabilierea croielii si a modelului pana la selectia nasturilor si a accesoriilor. Impreuna realizam costumul barbatesc  impecabil.

Costumul dumneavoastra la comanda este la o proba distanta.

Cu respect,

Anghel Constantin

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anghel-constantin/lansare-noua-colectie-costume-barbatesti-de-ceremonie-business-si-casual