Hrana pentru caini

Targoviste - 10 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Hrana pentru caini realizata din ingrediente de cea mai buna calitate este ideala pentru imbunatatirea si mentinerea unei stari bune de sanatate. Hrana pentru caini de la Equilibrio este alegerea potrivita atat pentru juniori cat si pentru adulti.

hrana caini

Cea mai buna varianta alimentara pentru cainii de toate varstele este hrana super premium, ce are un continutul nutritiv de calitate, iar ingredientele selectionate ce intra in compozitia hranii sunt naturale, pentru a oferii astfel animalutului o doza potrivita de vitamine si proteine.

Etapele de crestere ale unui caine trebuiesc sustinute de o alimentatie potrivita care difera in functie de varsta animalutului. Daca pentru juniori este indicat sa alegem hrana ce contine o cantitate mai mare de proteine, in cazul adultilor acest lucru numai este valabil, cantitatea de proteine trebuie sa scada, aceasta fiind inlocuita de fibre si alti nutrienti ce impiedica aparitia obezitatii sau altor boli specifice inaintarii in varsta.

Hrana pentru caini comercializata de Anima Land este o buna alegere, Equilibrio fiind unul din brandurile ce produce hrana super premium perfecta pentru o dieta echilibrata.

Equilibrio are in gama de hrana pentru caini sortimente special create pentru cainii de talie mica. EQUILIBRIO ADULT DOG SMALL BREEDS este un aliment nutritiv pentru o varietate de rase de caini mici, inclusiv: Boston Terrier, Bichon Frise, Cavalier King Charles Spaniel, Pechinez, Cairn Terrier, Jack Russell Terrier si Whippets . Equilibrio va ajuta cainele mic sa ramana sanatos in orice stadiu de viata. De asemenea pe animaland.ro puteti gasi si hrana pentru adulti, seniori sau caini cu probleme de sanatate:

Obezitatea poate avea efecte negative asupra sanatatii si longevitatii cainilor. Problemele la care pot fi predispusi cainii cu obezitate includ boli ortopedice, diabet zaharat, anomalii ale profilelor lipidice, boli cardio-respiratorie, tulburari urinare, tulburari de reproducere, neoplazii si boli dermatologice. Principalele optiuni terapeutice pentru obezitatea la animalele de companie includ managementul dietetic si cresterea activitatii fizice. In aceste cazuri recomandarea noastra este Equilirio Adult Dog Obesity.

Alergiile alimentarele sau intoleranta alimentara pot dura o viata intreaga. Scopul principal in gestionarea alergiilor sau a reactiilor adverse la produsele alimentare este de a gasi si de a evita ingredientul alimentar responsabil pentru provocarea alergiei. In cazul in care cainele dumneavoastra sufera de alergii alimentare, este foarte important ca hrana acestuia sa fie una speciala. Produsul recomandat de Anima Land pentru cainii cu alergii este Equilibrio Adult Dog Hypoalergenic.

Despre Anima Land SRL

ANIMA LAND SRL este UNIC IMPORTATOR si DISTRIBUITOR pentru hrana premium caini si pisici de la urmatorii producatori:
- Total Alimentos (Equilibrio, Max Cat, Max Premium Especial)
- Animonda (Gran Carno, Carny, Rafine, Vom Feinsten, Brocconis, Integra Protect)
- Supra (Frost, LeRoy, Bravo)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anima-land-srl/hrana-pentru-caini2