Informmedia se alatura APEL

BUCURESTI - 6 octombrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Trustul de presă austriac Informmedia a devenit membru al Asociaţiei Patronale a Editorilor Locali din România. Prin cererea de aderare, Informmedia se alătură eforturilor depuse de APEL pentru normalizarea situaţiei din distribuţie şi dezvoltarea industriei de ziare locale.

Informmedia se alatura APEL

Informmedia este cel mai mare trust de presă locală din România fiind editorul cotidianelor Jurnal Bihorean (tiraj 16000 copii/zi), Jurnal Arădean (tiraj 24000 copii/zi), Jurnal de Caraş Severin (tiraj 7500 copii/zi), al cotidianelor gratuite Expres, cu ediţii locale în Arad, Timişoara, Cluj, Hunedoara şi al săptămânalelor de mică publicitate Bazar Bihorean, Publitim şi PubliArad. În judeţele Bihor şi Satu-Mare, trustul editează două publicaţii de limba maghiară, Bihari Naplo şi Friss Ujsag.

Pe online, Informmedia deţine portaluri locale în judeţele Arad, Timiş, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara, Cluj şi portaluri naţionale de anunţuri, fotografie, joburi şi informaţii.

Despre APEL

APEL este cea mai puternică organizaţie a editorilor de presă locală din România, având în acest moment 51 de publicaţii membre, cu un tiraj cumulat de peste 300.000 copii distribuite zilnic şi o audienţă de aproximativ 1,9 milioane de cititori.

Cristian Hăţiş
Director executiv