Femeile destepte au pielea mai frumoasa

BUCURESTI - 23 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In randul femeilor din intreaga lume interesul manifestat pentru utilizarea produselor de health&beauty diferentiate pe nevoi speciale, altele decat produsele de masa care se afla in ofertele de supermarket, este intr-o crestere spectaculoasa. Femeia moderna este din ce in ce mai bine informata si constientizeaza ca dermatocosmeticele ii ofera sansa de a face totul pentru frumusetea ei. Pentru femeile destepte din Romania, Help Net propune un nou concept de ingrijire - Dermotherapy. Este locul dedicat frumusetii si ingrijirii speciale in farmaciile Help Net, unde primesti consiliere de specialitate si unde gasesti toate marcile serioase de dermatocosmetice, care iti iau pielea in serios.

La Help Net in primavara acesta femeile destepte stiu cum sa aiba grija de pielea lor. Pentru ca ele vad dincolo de aparente si nu se lasa inselate de borcanase colorate si frumos mirositoare, cu cremute ieftine si indiferente fata de particularitatile pielii lor. Femeile destepte stiu ca obrazul subtire cu dermocosmetice se tine! Si, pentru ca vor solutii eficiente, vor alege intotdeauna produsele de ingrijire a pielii de la raioanele cu dermocosmetice din Farmaciile Help Net, in defavoarea cremutelor de la supermarket. Primavara, noua campanie Help Net care te invita sa te informezi mai mult si sa raspunzi exact nevoilor tenului tau.

Despre ARENA Communications

Help Net este una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, ajunsa astazi la 95 de farmacii in toata tara si peste 800 de angajati. Help Net este o companie puternic implicata in viata comunitatii, prin programele speciale de consiliere medicala, binecunoscute si foarte apreciate de publicul larg.

ARENA Communications – 021.224.70.24, 0720.03.10.27
office@arenacommunications.ro.

Monica Popescu – PR Executive Help Net
Tel: 021-308.26.83