Parteneriat pentru promovarea valorilor romanesti

BUCURESTI - 12 iulie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica a ales, la inceputul lunii iulie, pentru promovarea activitatilor sale sa colaboreze cu agentia de relatii publice ARENA Communications.

Parteneriat pentru promovarea valorilor romanesti

Profesorul Anton Caragea, director al Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, a declarat ca alegerea agentiei ARENA Communications ca partener oficial pentru activitatea de promovare a institutului a fost facuta ca urmare a unei analize serioase asupra agentiei ARENA Communications care s-a dovedit a fi o companie de incredere, cu un portofoliu de clienti de inalta tinuta, cu o activitate remarcabila, a carei soliditate poate fi folosita si in beneficiul relatiilor internationale ale Romaniei. Am ales cu multa atentie agentia de relatii publice care sa ne ajute in popularizarea activitatilor noastre, deoarece aici este vorba de un domeniu sensibil, cel al relatiilor internationale, al diplomatiei, unde se cere seriozitate, competenta si profesionalism, lucruri pe care ARENA Communications ni le ofera.
La randul ei, doamna Cecilia Caragea, PR Director ARENA Communications, a declarat: Privim cu responsabilitate acest parteneriat si dorim sa ne indeplinim misiunea de promovare a valorilor Romaniei, fie ele din sfera economica, fie din sfera culturala, fie, in acest caz, din sfera relatiilor internationale. Am fost alaturi de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica cu ocazia diferitelor evenimente, precum Conferinta OSCE de la Bucuresti, 2010, expozitii de arta, evenimente diplomatice etc., iar acest parteneriat ne onoreaza si ne responsabilizeaza.

Despre ARENA Communications

Parteneriatul oficial incheiat intre ARENA Communications si Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica reprezinta pentru ambele parti o noua etapa in activitatile de promovare a imaginii Romaniei, a produselor si personalitatilor romanesti.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (tel.: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).
office@arenacommunications.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arena-communications/parteneriat-pentru-promovarea-valorilor-romanesti