Burse partiale Executive MBA si Entrepreneurial MBA ASEBUSS

BUCURESTI - 19 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Scoala de Afaceri Romano-Americana ASEBUSS ofera burse partiale de pana la 30% pentru participantii care se inscriu in sesiunea iunie-iulie 2017 in programul Romano-American Executive MBA, respectiv programul MBA antreprenorial.

Inscrierile au loc in perioada 19 iunie - 7 iulie si se fac pe baza completarii urmatoarelor documente: CV in limba engleza, o scrisoare de recomandare si diploma de licenta care atesta absolvirea unei institutii de invatamant superior (copie).

Candidatii selectionati vor fi invitati la un interviu in perioada 5-11 iulie, iar anuntarea castigatorilor va avea loc  miercuri, 12 iulie.

Candidatii cei mai valorosi vor beneficia de o bursa partiala in valoare de pana la 30% din taxa de scolarizare.

Programul Executive MBA ASEBUSSorganizat in colaborarea cu Kennesaw State University, Atlanta, se afla constant in TOP in ceea ce priveste aplicabilitatea, dezvoltarea personală si manageriala, componenta internationala si networking, scoala avand cea mai extinsa comunitate de absolventi. Curriculum-ul este aliniat la standardele internaţionale, iar la final vei obtine o diploma recunoscuta national si international. EMBA ASEBUSS include o componenta internationala unica, in care vei avea ocazia sa colaborezi cu colegii americani din programul similar Executive MBA Kennesaw, timp de 8 luni de zile, atat virtual, cat si in cadrul vizitei de studii din Atlanta. 

Programul MBA oferit de ASEBUSS este acreditat si ofera o diploma recunoscuta national si in Europa, fiind singurul program din Romania special orientat pe managementul companiilor cu spirit antreprenorial.

Programul MBA ASEBUSS cuprinde cursuri adaptate specificului companiilor cu spirit antreprenorial din Romania, echipa de profesori are o bogata experienta practica, stilul de lucru fiind interactiv, pe baza studiilor de caz romanesti si internationale. Fiecare participant beneficiaza de sesiuni de mentorat si suport pentru dezvoltarea personala. 

Te asteptam sa aplici pentru o bursa partiala ASEBUSS! Informatii suplimentare: 0722 368 602.

Inscrierile au loc in perioada 19 iunie - 7 iulie pe baza completarii urmatoarelor documente si trimiterii lor pe adresa emba@asebuss.ro:

    - CV in limba engleza
    - O scrisoare de recomandare pentru 

Executive MBA 

    sau 

MBA

  - Diploma de licenta care atesta absolvirea unei institutii de invatamant superior (copie).

 

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este prima şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului să organizeze doua programe: Executive MBA si MBA. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare personală, experienţa echipei de profesori şi networking – conform studiului ZF si singurul MBA antreprenorial din Romania.

Despre Kennesaw: Kennesaw State University ocupă, începând cu anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, avand mai mult de 22.500 studenti din 142 tari. Kennesaw State University este acreditată de cel mai înalt for internaţional: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA şi a devenit în 2007 membră a European Foundation for Management Development (EFMD).

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice sa organizeze programe de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna. Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.

Taguri: burseASEBUSSembakennesaw