Trupa ASHA impreuna cu Christian Becker deschid cele mai mari concerte ale lunii.

BUCURESTI - 17 octombrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Paul Gilbert si Scorpions au ales trupa ASHA in deschiderea concertelor din Romania. Cele doua mari nume concerteaza la doar cateva zile distanta in tara noastra.

Astazi, vineri 17 noiembrie, incepand cu ora 20, Paul Gilbert concerteaza in Bucuresti, la Becker Brau Live Music. Chitaristul ce a cantat in componenta unor trupe ca Racer X si Mr Big va incepe concertul de la Becker Brau la ora 20.

La mai putin de o saptamana, joi 23 octombrie, Trupa Scorpions vine din nou in Romania. De data aceasta la Craiova, in parcul Nicolae Romanescu la 'Zilele Craiovei'. Concertul va avea loc intre orele 20:30 si 23:00 si va fi urmat de un foc de artificii.

Cele doua mari nume ale rockului mondial au ales ca trupa de deschidere pentru recitalurile lor pe baietii de la trupa ASHA impreuna cu Christian Becker. Trupa ASHA este infiintata in ianuarie 2003 si are la activ cateva sute de concerte in cluburile din Romania. Baietii se mai pot mandri insa si cu concerte in Bulgaria, Ucraina si Germania, mandrindu-se de altfel ca fiind prima trupa romaneasca ce a cantat in Reichstag-ul german.

Trupa rezidenta la Becker Brau Live Music a pregatit pentru aceast sezon piese noi si, in colaborare cu ASHA Media Events, cateva concepte inedite pentru petrecerile de sfarsit de an.

Despre ASHA MEDIA EVENTS SRL

ASHA Media Events este o agentie specializata in organizarea de evenimente, construita pe baza experientei castigate de-a lungul a 5 ani de evenimente corporate, publice si private la care a participat trupa ASHA.
Telefon: 074777ASHA (0747772742)
E-mail: contact@ashamediaevents.ro
Site-ul oficial al trupei ASHA:
www.trupaasha.ro
Site-ul ASHA Media Events:
www.ashamediaevents.ro
Videoclipuri cu ASHA pe youtube:
contact@ashamediaevents.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asha-media-events-srl/trupa-asha-impreuna-cu-christian-becker-deschid-cele-mai-mari-concerte-ale-lunii-