In 2008, Ashley & Holmes pariaza pe Internet

BUCURESTI - 21 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Agentia de publicitate Ashley & Holmes anunta formarea unei echipe dedicate pentru proiectele de Internet: ZEN|TEAM Romania.

Managementul Ashley & Holmes planuieste sa investeasca in urmatorii ani in ceea ce este cel mai dinamic, complex si promitator mediu de communicare: internetul. Pentru a atinge aceasta tinta, grupul Ashley & Holmes a creat o agentie specializata pe dezvoltare web numita Zen|Team Romania.

“Zen|Team functioneaza la nivel regional din anul 1989, fiind una ditre cele mai premiate agentii si avand experienta unor proiecte importante pentru Coca Cola, FNAC sau OTE. Am decis sa deschidem Zen|Team in Romania bazandu-ne pe sprijinul professional si experienta echipei noastre regionale. Zen|Team Romania este prioritatea principala pentru 2008 pentru ca Internetul este un mediu in care se desfasoara o tot mai mare parte din viata noastra de afaceri si din activitatile noastre sociale. Solutiile de Internet au un rol important pentru viata de zi cu zi: de la cumpararea de bilete pana la personalizarea online a programelor TV pe care vrem sa le vizionam, tot mai multe dintre deciziile noastre zilnice se “materializeaza” online. Internetul este cea mai fidela radiografie a evolutiei civilizatiei noastre si este normal sa-i acordam intreaga atentie.” a spus Dimitris Tranakas, Directorul Regional al Ashley Worldgroup, vorbind despre planurile de dezvoltare ale Grupului in Romania.

“Internetul este un mediu special si de aceea am investit in formarea unei echipe de profesionisti care sa poata sa raspunda oricarei cerinte si care sa produca strategii dedicate pentru nevoile fiecarui client. Acoperim toatea gama de activitati pe Internet, incepand de la conceptul creativ si pana la implementarea proiectelor structurale complexe. Misiunea noastra este sa gasim cele mai creative solutii potrivite pentru obiectivele fiecaruia dintre clientii nostri” a adaugat Andreea Guidea, Manager al Zen|Team Romania.

Despre Ashley&Holmes Romania

Ashley & Holmes face parte din Ashley Worldgroup Southestern Europe, unul dintre cele mai mari grupuri regionale de publicitate cu sedii in 12 tari. Fiind una dintre companiile de publicitate tinere, Ashley & Holmes si-a inceput activitatea pe piata din Romania de 2 ani si a avut una dintre cele mai dinamice dezvoltari.
Cladirea America House, B-dul Nicolae Titulescu Nr. 4-8, Aripa Vest, Etajul 7, Sector 1, Bucuresti

T: 021 207 11 70
F: 021 207 11 99
M: 0766 55 05 23