Show stand up comedy cu TEO la Iasi

BUCURESTI - 21 martie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Dublin Pub din Iasi il are ca invitat pe data de 21 martie, pe TEO. Un show de stand up comedy pe care nu ai voie sa il pierzi

teo, 21 martie, iasi

Claudiu Teohari aka TEO revine in forta. Constient tot timpul de pericolul de a te crede destul de bun incat sa renunti la a mai creste, Teo a lucrat material nou in toata aceasta perioada si e gata sa se confrunte cu publicul.Din Bucuresti, direct pe scena DUBLIN PUB, pregatiti-va sa-l primiti pe Teo asa cum se cuvine – cu aplauze! Un One Man Show proaspat, pentru cunoscatori un nou SPECIAL de stand up comedy numai bun de apal...udat.Comedia asalteaza Romania!Unde? DUBLIN PUB, la CASEI DE CULTURA A STUDENTILOR Cand? LUNI, 21 MARTIE de la ora 21.00 Info & rezervari: 0746 27 27 27Pret bilet: 20 ronSTUDENTI: 18 ronAceste bilete se achizioneaza in avans, pana in ziua spectacolului la numarul de telefon 0746 27 27 27, pe baza cardului de student. In ziua de spectacol se vand doar bilete intregi.Aceste bilete se achizioneaza in avans, pana in ziua spectacolului de la casieria REDUTA, pe baza cardului de student. In ziua de spectacol se vand doar bilete intregi.Urmareste-ne pe profilul nostru de FaceBook ARTITUDE din orasul tau. Cauta Artitude si tasteaza apoi numele orasului si fii la curent cu tot ceea ce iti pregatim. Avem poze, filmari si stiri exlusive.

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/show-stand-up-comedy-cu-teo-la-iasi