Stand up comedy cu BORDEA si BADEA la Porky's Pub - 31 ianuarie 2012

Timisoara - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Marti, 31 ianuarie, ora 20, Stand up in the city revine pe scena din Porky’s Pub. Un show plin de energie, alaturi de Catalin Bordea si Dan Badea .

stand up comedy, 31 ianuarie, timisoara

STAND UP IN THE CITY – clubul mobil de comedie, revine pe scena cluburilor din tara.

Intrat in cel de-al treilea an, Stand up in the city se dovedeste a fi  “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare.

Stand up in the city – sau clubul mobil de comedie, a adus diversitate la fiecare sezon: prezenta exclusiva  a celor mai buni comedianti ai momentului  - Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, promovarea tinerilor comedianti care au avut sansa sa performeze in deshidere, showul de improvizatie Zis si facut, showuri de trupa si one man showuri.

Marti, 31 ianuarie, ora 20,  Stand up in the city revine pe scena din Porky’s Pub. Un show plin de energie, alaturi de Catalin Bordea si Dan Badea.

Cătălin Bordea e un comediant ca nimeni altul, zambitor si  șarmant pentru că e un comediant român pur. Și asta înseamnă că dă dovadă de o bază de date fascinantă de vorbe din popor, proverbe și cuvinte înțelepte. Fie că joacă în reclame (a făcut și asta) sau în seriale tv (doar câteva), fie ca este implicat in scandaluri mondene, marea lui dorința e să fie actor într-un film tineresc, fără vreo legătură cu Revoluția sau comunismul.

Dan Badea a fost gasit de HBO într-un club și i-a propus să facă Stand-up Cafe. In prezent, este comediant in Cafe Deko din Bucuresti. Pentru Dan, stand up comedy-ul pare foarte ușor: scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.

Marti, 31 ianuarie,ora 20, Badea si Bordea pe scena de la Porky’s Pub din Complexul Studentesc. Informatii si rezervari 0721574819

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/stand-up-comedy-cu-bordea-si-badea-la-porkys-pub-31-ianuarie-2012