Stand up comedy cu TEO

Tirgu Mures - 27 aprilie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Teo vine la Tirgu Mures cu un show de stand up comedy de zile mari, Luni, 9 mai, ora 21, Jazz and Blues Club

Stand up comedy cu TEO

STAND UP IN THE CITY

TEO

Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara!  Comedia de cea mai buna calitate vine in orasul tau sa descreteasca frunti si sa incinga spirite.

Claudiu Teohari aka TEO  revine in forta. Constient tot timpul de pericolul de a te crede destul de bun incat sa renunti la a mai creste, Teo a lucrat material nou in toata aceasta perioada si e gata sa se confrunte cu publicul. A inceput sa faca stand up in Cafe Deko si intre timp asta i-a devenit unica meserie.

A crescut, a devenit celebru, face bani...dar asta nu inseamna, ca face mai putine spectacole. Ajuns la un nivel inalt si facand parte din trupa celor trei care au facut sa explodeze fenomenul numit stand up comedy in Romania, solicitarile publicului au crescut.

Din Bucuresti, direct pe scena JAZZ & BLUESS CLUB din Targu Mures, pregatiti-va sa-l primiti pe Teo asa cum se cuvine – cu aplauze! Un One Man Show proaspat, pentru cunoscatori un nou SPECIAL de stand up comedy numai bun de apaludat.

Comedia asalteaza Romania!

Unde? CLUB JAZZ & BLUESS

Cand? LUNI, 9 MAI ORA 20.00

Info & rezervari: 0726 688 658

Pret bilet: 18 RON

*STUDCARD: 15 RON

Biletele reduse se achizioneaza in baza cardului STUDCARD!

La vanzare le gasiti la: “JAZZ & BLUES CLUB” din Str SINAIA nr. 3, intre orele 18.00 – 22.00 incepand cu data de 8 martie 2011.

Urmareste-ne pe profilul nostru de FaceBook ARTITUDE din orasul tau. Cauta Artitude si tasteaza apoi numele orasului si fii la curent cu tot ceea ce iti pregatim. Avem poze, filmari si stiri exlusive.

Stand Up In The City, pentru ca noi aducem cele mai bune showuri de stand up comedy in orasul tau!

Informatii proiect: office@artitude.ro

*Biletele pentru studenti se achizitioneaza in avans.In ziua spectacolului se pun in vanzare doar bilete la pret  intreg

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/stand-up-comedy-cu-teo