Army in Concert la Sala Radio in 24 Februarie, ora 19:00

BUCURESTI - 20 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociatia Culturala Teocta impreuna cu Centrul Cultural European Sector 6, Centrul Cultural pentru UNESCO “ Nicolae Balcescu” sector 4, Centrul pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Ilfov si Serviciul Muzicilor Militare, va invita la concert.

Army in Concert  la Sala Radio in 24 Februarie,  ora 19:00
  Piata muzicii sau muzica pietei?

Teocta

Army in Concert este titlul sub care s-a desfasurat Stagiunea de Concerte a Orchestrei  Reprezentative a Armatei in anul 2010 si care va continua sub aceeasi titulatura si in 2011, speram noi cu acelas succes.

Conceptul stagiunii este o incursiune sonoră pe teme de muzică clasică, muzică de operă, jazz, swing, muzică de film şi pop incercand sa puna in valoare acest brand de traditie si real palmares, care  credem noi ca trebuie sustinut si promovat.

Anul acesta  stagiunea capata noi valente fiind an omagial pentru Arma -  Muzica Militara, implinind 180 de ani de existenta .

In data de 24 Februarie la Sala Radio, Orchestra Reprezentativa a Armatei va sustine primul concert din actuala stagiune sub bagheta Dirijorului Aurel Gheorghita avandul ca invitat special la pian pe HORIA MAXIM.

Prima parte a programului cuprinde Concertul de pian in la minor al lui Edvard Grieg  fiind urmat, in a doua parte, de Simfonia Nr. IX “ Din lumea noua” a lui Antonin Dvorak.

Iubitorilor de muzica buna le recomandam sa nu intarzie  sa-si procure bilete prin Eventim: Sala Radio, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro

Despre Asociatia Culturala Teocta

Suntem o mână de oameni care au o pasiune comună: muzica. Cu o bază muzicală de excepţie suntem provocaţi de prof. Florin Ciofică să dăm calitate actelor culturale muzicale oferite, prin valoarea interpretărilor şi a partiturilor şi să asigurăm un cadru de afirmare a tinerilor compozitori şi interpreţi. Până în prezent, Asociaţia Culturală Teocta s-a implicat intens în viaţa culturală românească prin promovarea unor evenimente de înaltă ţinută artistică, realizate atât prin colaborarea cu artişti renumiţi, cât şi prin înfiinţarea, sustinerea si promovarea unor orchestre de valoare autentică.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-culturala-teocta1/army-in-concert-la-sala-radio-in-24-februarie-ora-1900