S-au decernat LAURII TRIBUNEI ECONOMICE – decanul presei economice româneşti

BUCURESTI - 15 decembrie 2004

Comunicat tip General in Social

“Tribuna economică” aniversează, în 2004, peste un secol de continuitate de presă economică românească.
Se împlinesc 105 ani de la înfiinţarea “Revistei economice” - venerabila obârşie a întregii noastre familii de publicaţii economice - şi 15 ani de editarea revistei “Tribuna economică”.

S-au decernat LAURII TRIBUNEI ECONOMICE – decanul presei economice româneşti

Continuând tradiţia, revista “Tribuna economică”, săptămânal economic naţional, împreună cu cele 10 reviste lunare specializate şi cu cărţile de specialitate pe care le edităm se situează în fruntea topului publicisticii economice din ţară.
Printre acţiunile care au marcat evenimentele aniversare s-a numărat şi decernarea premiilor “Laurii Tribunei economice”.
Festivitatea a avut loc în ziua de miercuri, 15 decembrie a.c., în Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti, în prezenţa unei numeroase şi selecte asistenţe.
În rândurile acesteia s-au regăsit manageri şi specialişti din cadrul unor importante instituţii şi societăţi comerciale şi financiar-bancare, reputate case de consultanţă şi avocatură, firme de top de producţie şi distribuţie, institute de cercetare şi învăţământ.
Laureaţii sunt instituţii, firme şi specialişti care s-au remarcat prin contribuţii deosebite în practica economică, în promovarea intereselor comunităţii de afaceri, în domeniul financiar-bancar şi al serviciilor de consultanţă de specialitate.
Au fost de asemenea premiate o serie de realizări notabile în domeniul cercetării de profil, în învăţământul economic, precum şi în dezvoltarea unor afaceri inovative şi profitabile.
Nu în ultimul rând au fost răsplătiţi autori şi parteneri de afaceri care au contribuit la promovarea publicaţiilor noastre.
dr. Bogdan Pădure, Preşedinte Grupul de presă şi editură ”Tribuna economică”

Despre Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania

Pentru orice alte întrebări şi răspunsuri, contactaţi departamentul de PR la numerele de telefon: 021.315.71.49 sau e-mail: relatiipublice@apc-romania.ro, www.apc-romania.ro


021.311.02.43
0722.653.210
relatiipublice@apc-romania.ro