Înscrierile la a doua ediţie a Galei “Oameni pentru oameni” se apropie de sfârşit

BUCURESTI - 1 aprilie 2004

Comunicat tip General in ONG

Mai sunt doar patru zile până la 5 aprilie 2004, termenul limită pentru înscrierile la cea de a doua ediţie a concursului naţional de responsabilitate socială corporativă şi filantropie “Oameni pentru Oameni. Acest concurs face parte dintr-unul dintre cele mai importante programe de responsabilitate sociala corporativa din România, iniţiat de Camera Americană de Comerţ în România (AmCham) şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC).

Principalul obiectiv al concursului “Oameni pentru oameni” este de a promova eforturile celor care îşi concentrează acţiunile în beneficiul comunităţilor unde îşi desfăşoară activitatea. Gala va premia implicarea companiilor multinaţionale, a întreprinderilor mici şi mijlocii, a organizaţiilor neguvernamentale, a voluntarilor precum şi a donatorilor/sponsorilor individuali implicati în acţiuni menite să rezolve problemele comunităţilor lor.

Primirea nominalizărilor are ca termen limită data de 5 aprilie2004, pentru proiecte dezvoltate în perioada ianuarie-decembrie 2003. Nominalizări pot fi făcute în nume propriu, sau de către terţi. Rezultatele concursului naţional, împreună cu premierea câştigătorilor, vor fi făcute publice pe data de 18 mai, în cadrul galei “Oameni pentru oameni”.

Concursul este structurat în următoarele categorii: programe comunitare ale companiilor (programe în slujba comunităţii şi programe de marketing comunitar), voluntariat (activităţi de voluntariat în cadrul companiilor şi cea mai bună campanie de voluntariat public), campanii de strângere de fonduri (colectări de fonduri instituţionalizate şi coordonarea acestora), donaţii/sponsorizări (premierea companiilor, întreprinderilor mici şi mijlocii şi a persoanelor particulare).

Despre asociatia pentru relatii comunitare

Prima ediţie a concursului „Oameni pentru oameni” s-a desfăşurat anul trecut şi a inclus peste 100 de proiecte, 20 dintre ele fiind premiate.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Asociaţia pentru Relaţii Comunitare
Email: office@arcromania.ro
www.arcromania.ro
sau
American Chamber of Commerce in Romania
Email: amcham@amcham.ro
www.amcham.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-pentru-relatii-comunitare/inscrierile-la-a-doua-editie-a-galei-oameni-pentru-oameni-se-apropie-de-sfarsit