Dj Rhynno & Silvia Live @ Barletto Club

BUCURESTI - 6 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, HoReCa

Cele mai tari petreceri sunt in Barletto Club.Va asteptam sambata 10 Noiembrie alaturi de DJ Rhynno & Sylvia!

Dj Rhynno & Silvia Live @ Barletto Club

O cheama Sirbu Silvia Roxana si este nascuta pe 27 Decembrie 1983, in Bucuresti. Este ambitioasa, muncitoare si pune suflet in ceea ce face, asa cum ii sta bine unei persoane sub semnul Capricornului. Ca studii se poate mandri cu facultatea de management. Si cum o astfel de facultate nu te poate invat rau, Sylvia are in prezent o firma de organizari evenimente, PIMP MY EVENTS, impreuna cu asociatul ei, Bogdan Iacob. Pe langa acest aspect, Sylvia se poate lauda si cu noua ei realizare, nou-deschisul local St.Tropez (cafenea si club), astfel reusind sa-si indeplineasca un vis mai vechi al sau. Pentru cei care nu stiu, Sylvia a facut parte din trupa A.S.I.A timp de 3 ani. Impreuna cu Dj Rynno, a lansat piesa "Feel" la MTV Dj Awards, in Iunie 2007, la Sibiu DJ RYNNO: Numele lui adevarat este Sorin Costache si e nascut pe 13 aprilie 1974, in Bucuresti. Are in spate o cariera de Dj de 12 ani si este unul din cei mai cunoscuti si in voga in domeniu. A mixat piese de-a lungul timpului in cele mai importante cluburi din Bucuresti si din tara

Taguri: concertclubpartypetrecericoncerteSylviaBarlettoRhynno
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/barletto/dj-rhynno-silvia-live-barletto-club