TopPlayers, un serviciu business in premiera pe Internetul romanesc

BUCURESTI - 5 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Revolutia presei business de calitate pe Internet continua. Peste 40 de topuri de afaceri, cu date despre mai mult de 450 de companii, sunt accesibile acum pe online-ul romanesc.

TopPlayers, un serviciu business in premiera pe Internetul romanesc

DailyBusiness.ro - Resursa online de afaceri - a lansat un serviciu in premiera pentru comunitatea de business, care permite cititorilor publicatiei sa acceseze online topuri ale companiilor romanesti din diverse sectoare de activitate si sa le ordoneze interactiv in functie de criteriul pe care fiecare utilizator il considera mai important.

Noul serviciu, numit TopPlayers, prezinta clasamente ale celor mai mari jucatori din diverse industrii, ilustrate cu grafice si insotite de comentariile cititorilor. Printre industriile analizate se numara sectorul bancar, cel bursier, imobiliarele, auto sau domeniul publicitatii online. Serviciul prezinta peste 40 de topuri, cu date despre mai mult de 450 de companii.

Topurile, care vor fi actualizate continuu, reprezinta prima resursa interactiva de acest tip din Internetul romanesc. Informatiile puse la dispozitie de catre serviciul TopPlayers sunt relevante atat pentru comunitatea de afaceri din Romania - investitori, manageri - cat si pentru jurnalisti, studenti sau orice persoane interesate de ierarhiile companiilor care dau tonul in principalele sectoare economice.

Serviciul TopPlayers poate fi accesat online la adresa www.dailybusiness.ro/topplayers

DailyBusiness.ro este o publicatie premium de afaceri, lansata in noiembrie 2006 si realizata de o echipa de jurnalisti profesionisti cu ani de experienta in sectorul economic, printre care Mihai Musatoiu, fost editor Ziarul Financiar si Business Magazin, si Valentin Gros, jurnalist cu experienta in institutii media precum Mediafax sau Banii Nostri.

DailyBusiness.ro a creat o comunitate de 60.000 de cititori unici lunar, fiind una dintre cele mai apreciate publicatii de business din Internetul romanesc.

Despre Bazar Publishing

mihai@dailybusiness.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bazar-publishing/topplayers-un-serviciu-business-in-premiera-pe-internetul-romanesc