Label.m sponsor oficial al ''London Fahion Week 2008''

BUCURESTI - 21 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Editia primavara-vara 2009 a 'London Fashion Week', evenimentul de cea mai mare anvergura in lumea modei din Europa, moment de referinta in ceea ce priveste tendintele in moda a adunat si in acest an cei mai cunoscuti creatori de moda in colaborare cu hairstilisti de renume care si-au prezentat ideile si colectiile.

Fiind cel mai important eveniment de fashion londonez a avut un sponsor pe masura, LABEL.M, singurul brand de hair styling profesional al Academiei Toni&Guy.

In cadrul acestui eveniment Label.M a lansat noile trenduri in hairstiling si pune in evidenta un suport educational puternic pentru stilistii profesionisti, un etos inovator - locul de intalnire al modei cu stilizarea iconica.

Ca si 'London Fashion Week', Label.m este un proiect deopotriva teribil de interesant dar si provocator, scopul fiind de a pune in evidenta o linie care nu doar sa arate fantastic, dar si sa dea rezultate incredibile.

Label.M este un brand ce apartine Academiei Toni&Guy si a fost special creat si dezvoltat de Toni si Sacha Mascolo pentru a oferi calitate, fiabilitate si solutii ideale pentru toate tipurile de par. Daca London Fashion Week dedica o saptamana intreaga creatorilor de moda pentru a-si pune in evidenta colectiile, Label.M este brandul creat de stilisti pentru stilisti, brandul care incorporeaza colectia London-Brit Cool de moda si muzica.

Label.M este distribuit in Romania de Beauty One Distribution, companie cu o evolutie spectaculoasa de-a lungul anului 2007-2008. Pe langa acesta linia de produse hairstyling, Beauty One importa si distribuie cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie estetica de ultima generatie precum Bruno Vassari, Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Despre Beauty One

Beauty One este compania cu cea mai spectaculoasa evolutie in domeniul estetic profesional in anul 2007.
Beauty One importa si distribuie, pe langa linia de cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie estetica de ultima generatie precum Starvac, Beauty Line si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0722.656.381
Departament vanzari : 0724.244.402
Email: office@beautyone.ro