TRATAMENT REVOLUTIONAR CU CELULE STEM - CELL ACTIVE BRUNO VASSARI

BUCURESTI - 26 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

TRATAMENT REVOLUTIONAR CU CELULE STEM - CELL ACTIVE BRUNO VASSARI
Tratament Revolutionar cu Celule STEM - CELL ACTIVE AGE RENEWAL
Noul produs anti-îmbătrânire de la Bruno Vassari
NOUA BIO-TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA cu celule stem

TRATAMENT REVOLUTIONAR CU CELULE STEM - CELL ACTIVE BRUNO VASSARI

ÎMBĂTRÂNIREA PIELII
Aspectul tenului se modifică în mod constant, ca urmare a schimbărilor ce au loc în straturile din profunzime ale pielii. Pentru recomandarea unui tratament cosmetic corespunzător, este necesar să se aprecieze in mod corect gradul de imbatranire a pielii.
Pielea tânără
are un aspect ferm, luminos şi fin. Reînnoirea celulară funcţionează perfect şi pielea are aspect optim. Cea mai frecventă problemă la această vârstă este secreţia excesivă de sebum, iar cea mai rea urmare este acneea. Cu toate acestea, începând cu vârsta de 20 de ani, secreţia de sebum scade, astfel încât problemele legate de acnee tind să dispară.
Între 30 şi 40 de ani, pielea începe să poarte semnele procesului de îmbătrânire început cu câţiva ani înainte, dar care au fost imperceptibile. Reînnoirea celulară este încetinită începând cu vârsta de 25 de ani, la care se adaugă şi agresiunile mediului înconjurător. Pielea nu mai este atât de luminoasă şi îşi pierde din fermitate. În jurul vârstei de 30 de ani apar primele riduri de expresie (în principal în jurul ochilor), precum şi primele pete de hiperpigmentare. Pielea de pe faţă şi corp se deshidratează şi anumite zone, cum sunt coatele, genunchii şi picioarele devin din ce în ce mai uscate şi aspre.
Începând cu vârsta de 45 de ani, procesul de îmbătrânire este accelerat, în special în cazul femeilor, din cauza scăderii cantităţii de hormoni estrogeni. Ridurile devin mai profunde în zona ochilor, pe frunte şi în jurul gurii, pe măsură ce tenul îşi pierde din tonus şi fermitate şi apar primele semne de lăsare. Pielea devine mai subţire, are aspect tern şi neregulat şi se usucă şi mai mult.
Spre vârsta de 60 de ani, pielea este şi mai uscată decât în decada anterioară. De asemenea, este şi mai sensibilă şi mai reactivă decât înainte din cauza efectului de barieră al stratului protector al pielii şi a activităţii mai scăzute a sistemului cutanat de apărare. Ridurile afectează obrajii, iar unele din ele devin linii. Petele pigmentare sunt mai frecvente pe faţă, decolteu şi umeri şi încep să apară şi pe dosul palmelor. Per total, pielea are un aspect tern şi este mai lăsată şi mai subţire.
Semnele îmbătrânirii sunt cauzate in principal de expunerea la soare, poluare, fumat, un stil de viaţă nesănătos ş.a.m.d. Cea mai periculoasă este expunerea la soare.
Se crede că 80% din îmbătrânirea pielii este cauzată de expunerea la soare.
Schimbările din structura pielii
Suprafaţa suferă următoarele schimbări:
•Ridurile apar ca semn principal al îmbătrânirii.
•Secreţia glandelor sebacee şi sudoripare se diminuează. Pielea devine mai puţin grasă şi are tendinţă de deshidratare.
•Stratul protector al pielii îşi pierde capacitatea productivă din cauză activităţii reduse a glandelor sebacee şi sudoripare.
•Pielea devine mai reactivă la substanţele dăunătoare şi la schimbările de temperatură, din cauză că sunt mai puţine celule Langerhans, precum şi din cauză că funcţia protectoare a stratului protector al pielii se diminuează.
•Stratul cornos al pielii se îngroaşă pentru că la suprafaţă există un exces de celule moarte.
•Pielea devine ternă din cauza faptului că stratul cornos este mai gros, iar microcirculaţia sanguină încetineşte.
•Pigmentarea pielii se deteriorează şi apar pete.
În straturile mai profunde:
•Fibroblaştii reduc sinteza proteinelor structurale (colagen şi elastină), colagenul scade cu 2% după menopauză, ceea ce are ca rezultat o piele lăsată şi cu o mai mică densitate.
•Colagenul şi elastina îşi pierd elasticitatea şi flexibilitatea lor; colagenul insolubil creşte şi se adună în mănunchiuri compacte.
•Sinteza acidului hialuronic scade, ceea ce determină o pierdere de apă în dermă.
•Membranele celulare devin mai puţin lichide.
•Uniunea dintre dermă-epidermă scade şi sunt mai puţine schimburi şi comunicări între cele două straturi.
•Ţesutul uleios subcutanat este reabsorbit treptat, având ca rezultat o piele lăsată şi riduri mai vizibile.
Ridurile apar ca semn principal al îmbătrânirii.
Colagenul şi elastina îşi pierd elasticitea şi flexibilitatea.
Celulele stem:
Celulele stem sunt capabile de reînnoire fie prin diviziune mitotică fie pot continua diferenţierea pentru care sunt programate. Prin urmare, au capacitatea de a produce unul sau mai multe ţesuturi mature funcţionale, complet diferenţiate în funcţie de gradul lor de multi-potenţialitate. Majoritatea ţesuturilor ale unui adult au populaţia lor specifică de celule stem care permite reînnoirea lor periodică sau regenerarea acolo unde ţesuturile sunt afectate.
Celulele stem diferă de restul celulelor în două moduri importante: sunt celule nespecializate capabile de reînnoire prin diviziune celulară, chiar şi după perioade de non-activitate. În anumite condiţii specifice fiziologice sau experimentale, se pot transforma în celule specifice de ţesuturi sau organe. De exemplu, celulele stem în coloana vertebrală se divid pentru a repara ţesuturi afectate, pe când în pancreas sau în inimă nu se pot divide decât în condiţii speciale.
Sunt celule nespecializate capabile de reînnoire.
Celule Stem:
Biologii lucrează în principal cu două tipuri de celule stem:
•Celule stem embrionare (multi-potenţial): Se folosesc în prezent ca un model pentru studierea dezvoltării embrionului şi pentru a înţelege mecanismele şi semnele ce îi permit unei celule multi-potenţiale să devină orice celulă complet diferenţiată din organism.
•Celule stem adulte: Se ştie că în jur de 20 de tipuri diferite de celule stem există într-un corp adult. Funcţia lor constă în regenerarea continuă a ţesuturilor îmbătrânite, cum ar fi pielea sau sângele, sau ţesuturi afectate, de exemplu ficatul. Capacitatea lor de a genera celule specializate este mai limitată.
De ce sunt atât de unice?
1. O diviziune pe termen lung şi capacitate de regenerare: spre deosebire de celulele muşchilor, celulele sângelui sau chiar celulele nervoase care nu se divid de obicei, celulele stem se pot divide de multe ori. Acest proces este cunoscut drept multiplicare. S-a dovedit că multiplicarea celulelor stem în laborator poate fi realizată pentru a obţine o populaţie de milioane de celule stem nespecializate, deoarece se pot reproduce pe perioade lungi de timp.
2. Sunt celule nespecializate: Sunt celule nespecializate capabile de a determina o creştere în populaţia de celule specializate.
3. Creşterea producţiei de celule specializate: Procesul prin care celulele stem produc celule specializate este cunoscut drept diferenţiere. Acest proces constă din mai mulţi paşi, fiecare fiind un pas înainte în specializarea celulară. Semnele pentru diviziune şi diferenţiere sunt trimise de gene şi exprimate de ADN.
4. Celulele bio- naturale . Datorita faptului ca se utilizeaza o parte foarte mica din planta din care se extrag aceste celule stem si care se multiplica CEL MAI MARE BENEFICIU al acestei metode este obtinerea de ingredienti organici care datorita aceste bio-tehnologii nu sunt extrasi din plante ce ar putea fi tratate su pesticide si ingrasaminte . Prin aceasta metoda se obtin astfel ingredienti siguri biologic si organici .
PLANTELE SUNT PRINCIPALA SURSĂ DE INGREDIENTE ACTIVE
Utilizarea platelor cu scopul de a întreţine sau a înfrumuseţa pielea datează din timpuri străvechi. Cu toate acestea, odată cu reînceperea utilizării plantelor medicinale cu scop terapeutic, Fitodermatologia ca şi Fitocosmetica au fost foarte favorizate.
Cu toate acestea, anumite ingrediente active nu se obţin uşor prin metodele clasice Ele pot fi influenţate de agenţi incontrolabili cum ar fi:
1.Restrângeri meteorologice şi geografice.
2.Anumite specii sunt protejate din cauza utilizării iraţionale.
3.Timpul de cultivare (există perioade când solul ar trebui să se odihnească).
4.Utilizarea solvenţilor dăunătore folosiţi pentru a atrage moleculele active.
5.Utilizarea pesticidelor in cresterea plantelor

Metode de extracţie clasice ale ingredientilor activi sunt: Infuzia, Fierberea, Macerarea, Digestie,Lixiviere, Macerare-fierbere: ,Dializă.
Cele mai folosite, utilizate şi tradiţionale metode sunt infuzia şi fierberea.
Obtinerea de ingredienti activi celule Stem vegetale
Mai devreme am explicat capacitatea de diviziune a celulelor stem în organismul uman, dar cele vegetale funcţionează de asemenea în acelaşi mod. Ele sunt celule multi-potenţiale a căror principală funcţie este de a se răspândi şi de a se diferenţia pentru a crea organele şi ţesuturile vegetale şi a repara posibilele deteriorări.
Spre deosebire de metodele clasice de extracţie folosite la obţinerea ingredientelor active de origine vegetală, extracţia de celule stem vegetale se face simplu din frunza, floarea sau sămânţa aleasă, şi cultivată în laborator în condiţii potrivite pentru a ajuta celulele să se reproducă şi să se specializeze.
În cele din urmă, vom obţine o suspensie de celule stem din planta dorită.
Nu este o cultură vegetală, ci una celulară. Deoarece celulele sunt cultivate în condiţiile potrivite, nu sunt afectate de pesticide sau fertilizatoare, şi condiţiile de creştere sunt optime, astfel încât nu sunt afectate nici de poluarea atmosferică.

Celule stem vegetale în produse cosmetice
Bruno Vassari foloseşte această bio-tehnologie pentru a obţine celule stem vegetale pentru a fabrica produsele cosmetice din noua gamă pentru tenul matur: ACTIVE CELL Age Renewal.
Celulele stem selectate provin de la arborele de Sequoia şi de la floarea de Viţă de vie. Celulele sunt obţine bio-tehnic fără nicio manipulare genetică. Au concentraţii mari de molecule active care acţionează sinergic, reconstruind învelişul protector al pielii şi îmbunătăţind unitatea epidermei.
Odată ce s-a absorbit complet în piele, celula elimină activii prin biomimeză, în cele din urmă scăpând definitv de ei.
Arborele de Sequoia
Clasa sequoia constă din o singură specie, Sequoia sempervirens, aşa-numitul Sequoia roşu din California din familia Taxodiaceae. Este un copac cu viaţă lungă (între 2000 şi 3000 de ani) mereu verde şi cel mai înalt din lume (deşi ar trebui comparat cu anumite specimene de Eucalipt sp.), jungând până la 125 de metri înălţime şi 7 metrii în diametru.
Copacii sequoia sunt foarte cunoscuţi pentru longevitatea lor (măsurată în mii de ani). În prezent este cel mai înalt organism viu din lume.
Longevitatea ca şi capacitatea de rezistenţă fac din Sequoia unul din cei mai buni precursori ai anti-îmbătrânirii. Puterea sa crescută de protecţie şi capacitatea sa mare de regenerare a ţesuturilor a fost dovedită, ceea ce îi permite acestui copac să ajungă la o asemenea înălţime şi să trăiască atăţia ani.
Puterea de protecţie de asemenea este măsurată de duritatea scoarţei, care a fost folosită de indieni pentru a construi canoe.
S-a observat că proteoglycanii, colagenul şi metalproteinele eliberate de celulele copacului de sequoia făceau pielea catifelată şi confereau fermitate, astfel că semnele de îmbătrânire prematură ale pielii au fost reduse satisfăcător.
Rezultatul este o piele mai hidratată şi mai fină, fiind de asemenea mai reistentă la îmbătrânire şi mediu.
De asemenea unul dintre cele mai revolutionare efecte ale celulelor stem din arbore de sequoia este INCETINIREA PROCESULUI DE IMBATRANIRE .

Floare de Viţă-de-vie
Sunt foarte mici (3-4 mm) şi au un colorit de verde-alb. Sunt organizate în grupuri; sunt hermafrodite şi sunt polenizate de insecte. Fiecare floare are numai 5 petale.
Această plantă este foarte interesantă datorită conţinutului său de polifenol care este componenta cea mai răspândită
Cele mai interesante în Floarea de Viţă-de-vie sunt substanţele numite resveratrol şi flavonoide. Aceşti doi activi sunt antioxidanţi şi nutrienţi puternici a căror funcţie principală este de a neutraliza acţiunea radicalilor liberi (reducând riscul îmbătrânirii premature cauzate de oxidare).

Despre Beauty One

Beauty One este compania cu cea mai spectaculoasa evolutie in domeniul estetic profesional in anul 2007.
Beauty One importa si distribuie, pe langa linia de cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie estetica de ultima generatie precum Starvac, Beauty Line si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Telefon fix: 021.252.13.08;
Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti
Sediu Transilvania: str. Tache Ionescu nr. 66 Cluj Napoca
office@beautyone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beauty-one/tratament-revolutionar-cu-celule-stem-cell-active-bruno-vassari