PNTCD a sarbatorit Ziua Regalitatii la ARAD

BUCURESTI - 25 mai 2009

Comunicat tip General in Politic

PNTCD a sarbatorit la Arad ziua Regalitatii, cu ocazia unui simpozion organizat de filiala judeteana a partidului. La eveniment au participat Marian Petre Milut, presedintele PNTCD alaturi de reprezentanti ai conducerii partidului si de candidatul de pe locul trei pentru alegerile europarlamentare, Florin Diaconu. Simpozionul a reunit peste 200 de membri si simpatizanti ai partidului.

In discursul sau, presedintele PNTCD a sustinut ca data de 10 mai are o dubla semnificatie, motiv pentru care aceasta ar fi trebuit sa fie declarata Ziua Nationala a Romaniei: “Acest subiect trebuia pus in discutie. Ziua de 10 mai are o semnificatie dubla, ziua Romaniei nu ar fi trebuit sa fie Ziua Independentei care coincide cu 10 mai. PNTCD are in esenta lui momente importante pe care trebuie sa le prezinte generatiei tinere. Este de datoria noastra sa vorbim tinerilor despre lucrurile realizate in perioada monarhiei. La acea vreme s-au nascut marii lideri ai PNTCD”.

Presedintele PNTCD a facut un indemn public privind sanctionarea politicienilor care au intrat in campania electorala pentru fotoliul prezidential. “La Bucuresti este o confuzie generala determinata de faptul ca politicienii au gresit alegerile. Recentele lansari pentru presedintie sunt o noua incercare de manipulare a populatiei, asa cum s-a intamplat de fiecare data” a mai precizat Marian Petre Milut.

Liderii organizatiei Arad au mentionat ca sunt motivati de sustinerea electoratului manifestatndu-si entuziasmul si intentia de a finaliza aceasta campanie cu obtinerea unui procent semnificativ la alegerile pentru Parlamentul European.

“ Peste 300.000 de romani ne-au transmis mesajul ca putem candida si ca doresc ca PNTCD sa candideze. La randul nostru trebuie sa demonstram ca meritam sa fim alesi” a declarat Cosmin Galu, presedintele organizatiei municipale PNTCD Arad.

Florin Diaconu, candidat PNTCD pentru Parlamentul European a evidentiat necesitatea unei imbunatatiri a clasei politice romanesti si responsabilitatea liderilor politici de a transmite mesajul cetatenilor forurilor europene : “Trebuie sa ne recastigam demnitatea si mandria de a fi roman in Europa. Facem parte din cea mai mare familie .Spunem tuturor romanilor ca alternativa lor este PNTCD “.

La finalul intalnirii adunarea generala a PNTCD Arad a adoptat o rezolutie prin care se solicita implicarea activa in campanie si sustine o reconsciliere interna a partidului.

Despre BiG PR

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat
Biroul de presa
comunicare@pntcd.ro