Bit Software - Excelenţa calităţii în software şi servicii confirmată prin certificatul ISO 9001: 2000

Brasov - 15 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Începând cu luna iunie 2004, Bit Software este certificată ISO 9001: 2000.
Certificarea ISO 9001: 2000 reprezintă încununarea efortului susţinut al întregii echipe Bit Software şi confirmă preocuparea întregii organizaţii pentru satisfacţia clienţilor, produse şi servicii de cea mai bună calitate.

“Calitatea pentru Bit Software înseamnă atenţia îndreptată spre îmbunătăţirea continuă a organizaţiei, menită să asigure satisfacţia permanentă a clienţilor, partenerilor şi angajaţilor săi şi respect pentru produse şi servicii de cea mai bună calitate posibilă.” afirmă dl. Remus Cazacu, director general al firmei Bit Software.

Implicarea echipei Bit Software în procesul de îmbunătăţire continuă a organizaţiei se reflectă în atenţia acordată clientului şi gradului de satisfacţie al acestuia, prin controlul strict al calităţii proceselor şi produselor şi implementarea unor metrici pentru urmărirea şi analiza calităţii.

Pentru a putea susţine procesele continue pe care le presupune sistemul de management al calităţii, organizaţia foloseşte aplicaţia CC Assistant, dezvoltată de Bit Software conform standardelor internaţionale în domeniul asigurării calităţii (ITIL, EFQM, ISO), care asigură:
- comunicarea structurată în cadrul organizaţiei şi între organizaţie şi parteneri/clienţi, ceea ce oferă vizibilitate şi transparenţă mai mare asupra proceselor;
- analiza calitativă a modului de execuţie a proceselor în conformitate cu procedurile şi instrucţiunile stabilite;
- păstrarea cunoştinţelor şi competenţelor pentru fiecare proces în parte, atât în formă structurată, cât şi nestructurată;
- analiza periodică şi constantă a indicatorilor de calitate şi a influenţelor tuturor elementelor de configuraţie asupra calităţii proceselor.

Certificarea a fost efectuată de către SGS - lider mondial în inspecţii, verificări, testări şi certificări ale sistemelor de management al calităţii, companie recunoscută la nivel mondial ca etalon pentru calitate şi integritate. SGS are o reţea de aproximativ 1 000 de birouri şi laboratoare răspândite în toată lumea.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.
Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/bit-software-excelenta-calitatii-in-software-si-servicii-confirmata-prin-certificatul-iso-9001-2000