Geamurile termopane Timisoara -rezistenta pentru casa ta!

Timisoara - 25 august 2017

Comunicat tip General in Constructii

.

Studiile de specialitate ne arata ca 40% din caldura se pierde prin ferestre, asadar trebuie sa acordam atentia cuvenita alegerii corecte a tipului de geam, pentru a beneficia cu adevarat de confort alegeti geamuri termopan Timisoara.

Foarte important intr-o tamplarie, in afara de profile, armatura si feronerie este tipul de geam folosit. Pentru alegerea corecta a tipului de geam pentru tamplarie trebuie tinut cont in prealabil de o multitudine de factori ce tin de conditiile cimatice ale zonei, topografia zonei, nivelul de poluare fonica. Indicatorul de baza la un geam il reprezinta coeficientul de transfer termic (un coeficient de transfer mic determica pierderi mici de energie, deci confort maxim ).

Achizitionam Geamurile termopane Timisoara  pentru eficienta termica de care dau dovada. Conductivitatea termica redusa a PVC-ului confera tamplariei o izolatie termica superioara, care evita fenomenul de condens pe suprafata si care mentine termperatura in interior. Chiar daca sunt perfect etanse, profilele lasa geamul sa respire.

Geamuri termopan Timisoara vă va oferi un confort termic excelent, va reduce problemele zgomotului, va face casa să arate fantastic și potențial va crește valoarea proprietății dvs.

Suprapunerea de geam termopan reprezinta cel mai important element al ferestrei pentru ca sticla ocupa suprafata cea mai mare care vine in contact cu exteriorul si care protejeaza impotriva elementelor naturi.

Un ansamblu format din doua sau trei foi de sticla intre care se poate introduce un mediu gazos, etansate (sigilate) perfect tentru a nu permite pierderea gazului .

Astfel, o fereastra cu geam simplu are un coeficient de transfer termic k=5,4 W/m2k, iar una la care se foloseste geam termopan cu doua foi de geam simplu are coeficientul de transfer termic k=2,8 W/m2k. Acest coeficient se poate imbunatati prin utilizarea geamului termopan Low-e (low-emisivity)=1 foaie geam simplu + 1 foaie geam Low-e K=1,4 W/m2k. Configuratia geamului termoizolant este de varianta standard, dar la cerere se poate executa geam termoizolant de dimensiuni de 26,28,30,32,34 mm. Aceste ultime dimensiuni sunt pentru varianta de geam termoizolant triplex ( 3 foi de sticla ).

Geamul termoizolator (termopan denumit de multa lume) este un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista un mediu gazos (aer sau in unele cazuri un gaz), etansate (sigilate) perfect. Principiul este urmatorul: doua foi de sticla asezate la o distanta masurabila in mm, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica.

Grosimea foilor de sticla si distanta dintre ele sunt variabile, grosima influentand caracteristicile termice dar mai ales cele de rezistenta la impact. Sticla poate fi incolora sau poate avea una dintre culorile: albastru, verde, maro sau gri in diverse tonuri.

Desi exista geam de calitate pe piata romaneasca in continuare se foloseste geam float care are coeficientul de transfer termic k=2,8W/mpK, din cauza lipsei de informare a clientilor si a firmelor care profita de acest lucru.

Noi recomandam folosirea sticlei LOW-E. Aceasta se poate verifica foarte usor avand pe o parte a geamului o pelicula verde (aceasta este depunerea argintata) in dreptul zonei negre, pe cealalta parte fiind sticla float. Geamul se monteaza cu Low-E in interior intotdeauna si nu exista geam cu Low-E pe ambele fete.Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.premiumfenster.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/geamurile-termopane-timisoara-rezistenta-pentru-casa-ta