Tractari auto Bucuresti – pregatiti oricand la nevoie !

BUCURESTI - 18 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Contactati tractari auto Bucuresti la numarul afisat pe fiecare pagina a site-ului nostru, iar noi va vom rezolva rapid, ieftin si eficient orice problema care implica tractari auto sau orice alte activitati necesare pentru rezolvarea problemei dvs.

.

.

Suntem pregatiti sa primim comenzile dvs. atat in vederea consilierii cat si a interventiei rapide. Contactati tractari auto Bucuresti la numarul afisat pe fiecare pagina a site-ului nostru, iar noi va vom rezolva rapid, ieftin si eficient orice problema care implica tractari auto sau orice alte activitati necesare pentru rezolvarea problemei dvs.

Membrii echipei noastre sunt specializati in domeniu, avand o vasta experienta in rezolvarea solicitarilor preluate, fiind instruiti astfel incat sa acopere orice detaliu in vederea unei colaborari cat mai eficiente, operative si placute cu clientul.

Echipa noastra este formata din soferii profesionisti, cu atestatele necesare in domeniu, coordonati de catre dispeceratul non-stop al companiei noastre. Divizia logistica este in continua dezvoltare. Odata cu diversificarea serviciilor si extinderea portofoliului de clienti, am achizitionat noi autospeciale si remorci de transport auto, echipamentele si sistemele au fost modernizate, iar locatiile au fost extinse.

Intervenim in regim de urgenta pentru situatii neprevazute. Asiguram incarcare si transport de autovehicole avariate sau partial functionale. Serviciile noastre de tractari auto va stau la dispozitie 24 din 24. Transportam autoturisme, autoutilitare, autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu platforma in Bucuresti si in tara.

Dispunem de mai multe autospeciale simultan. Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama complecta de servicii. Colaboram cu firme de asigurari si reprezentante. Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii maxime de siguranta. Dispunem de rapiditate in transport putand transporta 2 autovehicule simultan cu platforma separata.

Tractari auto Bucuresti ofera servicii de tractari auto non-stop pentru autoturisme, autoutilitare, utilaje, buldo-escavatoare la cele mai mici preturi. Venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii rapide, prompte si eficiente. Oferim servicii de tractari auto pe platforma oriunde in judet la tarife fara concurenta pentru servicii de tractari auto.

Ne puteti contacta atat prin email dar si la unul din numerele de telefon ce va sunt prezentate mai jos, tariful final stabilindu-se doar dupa o convorbire cu unul din angajatii nostri de la dispecerat. Asiguram transportul persoanelor aflate in autovehiculul avariat, de la locul incidentului pana la destinatia dorita, in vederea repararii la o unitate service sau catre o unitate de cazare.

Cateva sfaturi utile in alegera unei firme de tractari auto: afla care sunt costurile de transport pentru fiecare firma pe care o gasesti. De asemenea, afla si distanta pentru care sunt dispusi sa tracteze vehiculul si daca trebuie sa platiti in avans pentru serviciile lor, sau daca acestea vor fi acoperite de catre compania de asigurari.

Afla cat timp necesita compania pentru a ajunge in locul in care te afli in cazul unei urgente, intrucat nu iti doresti in niciun caz sa fii blocat undeva. Pe langa tractarea efectiva a vehiculului, companiile de tractare pot asigura si alte servicii. Daca poti gasi o companie care ofera o gama mai larga de servicii, este recomandat sa o alegi. De regula acestea asigura si alte tipuri de servicii, precum schimbarea anvelopelor si pornirea masinii.

Tractari auto Bucuresti dispune de  autospecialiale, echipate cu sisteme hidraulice, autospecializata cu macara, atelier mobil care poate efectua si tractare, atelier mobil (echipate corespunzator) care pot remedia micile probleme ivite in trafic.