Blue Air Open – editia a II-a!

BUCURESTI - 15 august 2006

Comunicat tip General in Turism

Blue Air si Daimon Sport Club organizeaza turneul de tenis pentru amatori, BLUE AIR OPEN!

In perioada 17-20 august va avea loc a doua editie a turneului de tenis pentru amatori Blue Air Open, turneu ce va fi desfasurat la Bucuresti, in cadrul Daimon Sport Club
Turneul are drept scop incurajarea sportului alb in randurile amatorilor si crearea unui mediu placut de petrecere a timpului liber, precum si crearea unei reale competitii printre amatorii sportului alb.
Marele premiu al turneului este acordat de Blue Air si consta intr-o excursie de 2 persoane catre oricare destinatie Blue Air (Roma, Milano, Torino, Barcelona, Valencia, Madrid, Paris, Lyon, Istanbul, Bruxelles, Koln, Frankfurt, Maastricht), destinatia fiind aleasa chiar de catre castigatorul turneului.

Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul unei petreceri organizata in cadrul Daimon Sport Club in data de 20 august, incepand cu orele 19:00, in prezenta reprezentantilor oficiali Daimon Sport Club, Blue Air si National FM.

Va asteptam, atat pe durata competitiei, cat si la petrecerea organizata cu ocazia festivitatii de premiere!

Regulamentul oficial al turneului BLUE AIR OPEN EDITIA A-II-A poate fi consultat pe site-ul www.blueair.ro sau la sediul Daimon Sport Club din Calea Piscului nr 10, vis-a-vis de Sala Polivalenta.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2005, compania a transportat peste 240.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Olanda, Turcia.

Flota BLUE AIR este constituita din 3 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300 si 500, cu capacitati cuprinse intre 144 si 123 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din
Bucuresti sau de la cele peste 600 de agentii partenere din tara si din
strainatate.