Happy Weekend la Blue Air cu doar 39 de Euro!

BUCURESTI - 5 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Turism

În week-end-ul acesta ai preturi promoţionale la biletele Blue Air. Pregăteşte-te de călătorie şi viziteză Europa la un preţ special de 39 Eur/călătorie, taxe incluse.

Week-end-ul acesta Europa se aşterne la picioarele tale. Intră pe www.blueair.ro, cumpără un bilet în perioada 06 – 08 Noiembrie (Vineri– Duminică), iar în perioada 16 Ianuarie – 27 Martie te poţi bucura de alegerea făcută. Alege să călătoreşti smart alături de Blue Air.

Oferta de 39 Euro/segment (taxe incluse) este valabilă pentru toate rutele operate de Blue Air, mai putin rutele domestice (Bucureşti-Cluj-Bucureşti, Bucureşti-Arad-Bucureşti).

Biletele se găsesc accesând website-ul www.blueair.ro, în reţeaua de agenţii Blue Air sau apelând Call Center (program non-stop: +4021.208.86.86).

Florentina Ivan – Blue Air E-mail: florentina.ivan@blue-air.ro ; tel: +40 741 111 740

Irina Stanescu – Pleon Graffiti E-mail: irina.stanescu@pleon.ro; tel: +40 728 557 092

Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo. Flota companiei este constituită în prezent din nouă aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 – 300, două aeronave seria 737 – 400, o aeronavă seria 737-500 şi trei aeronave 737 – 800 Next Generation, cu capacităţi între 126 şi 189 de locuri.

Compania a semnat în 2008 contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air.

Pe parcursul anului 2008, peste 1.110.000 de pasageri au zburat cu Blue Air. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când peste 900.000 de călători au ales să zboare cu operatorul de transport aerian românesc, Blue Air înregistrează o creştere de peste 23%. Pentru acest an, Blue Air anticipează un total de 1.700.000
de călători. În ceea ce priveşte indicatorii economici, Blue Air a înregistrat o cifră de afaceri de 124.130.000 de Euro în 2008 şi estimează 170 de milioane pentru 2009. Echipajele Blue Air sunt formate din piloţi experimentaţi (majoritatea având peste 15.000 de ore de zbor).

Performanţa Blue Air nu s-a reflectat doar in indicatorii financiari. Anul acesta, Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism (FIJET) a acordat companiei Blue Air premiul Mărul de Aur, una dintre cele mai renumite distincţii în materie de turism. În fiecare an, FIJET oferă premiul Mărul de Aur acelor ţări, oraşe sau organizaţii care au avut o contribuţie marcantă la promovarea turismului şi a domeniilor conexe. Pentru România, celelalte două premii „Marul de Aur” s-au dus către Zona Ecoturistică Mărginimea Sibiului şi respectiv către Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

2008 a fost un an extrem de prolific pentru Blue Air, compania câştigând o serie de contracte extrem de importante. Cel mai important este contractul de concesiune, semnat pe o perioadă de 34 de ani, al aeroportului din Bacău, conform căruia compania va investi în total 45 de milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii, realizarea pistei de decolare-aterizare, extinderea platformelor în vederea asigurării spaţiilor de parcare şi operare la sol a aeronavelor, realizarea unui nou terminal, precum şi asigurarea sistemului de operare pentru bagaje la plecări şi sosiri. Se adaugă şi contractul câştigat pentru construcţia unui nou terminal la aeroportul Băneasa din Bucureşti, cu o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro, toate cumulând cu contractul semnat cu Poşta Română, prin care Blue Air a fost desemnat transportatorul oficial.

florentina.ivan@blue-air.ro
info@blue-air.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-air/happy-weekend-la-blue-air-cu-doar-39-de-euro