USBmania.ro - gadget-uri amuzante pentru pasionatii de calculatoare

Craiova - 8 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

A fost deschis primul magazin online din Romania exclusiv cu gadget-uri USB, jocuri si jucarii electronice pentru orice varsta.

USBmania.ro ofera o varietate de accesorii amuzante, de la cele mai utile la cele mai bizare, accesorii ce pot fi conectate la orice tip de computer, fie el desktop sau laptop, prin intermediul unui port USB liber.

In ultimii ani, portul USB (Universal Serial Bus) a devenit o noua metoda de alimentare pentru majoritatea gadget-urilor de birou. Desi la inceput a fost conceput ca interfata pentru periferice precum tastatura, mouse, imprimanta, iPOD, in timp, a inceput sa fie vazut ca o sursa de energie. Obiecte care inainte functionau cu baterii, acum pot fi conectate la USB, acesta avand calitatea de a fi standard la calculatoarele de pretutindeni.

Produsele alimentate prin USB au extins functiile unui simplu computer si i-au adaugat acel ceva care lipsea: un pic de amuzament orelor plictisitoare petrecute in fata lui. Astazi, imprimanta deja nu mai are loc din cauza jucariilor, lampilor, ventilatoarelor, aspiratoarelor, aparatelor de masaj si a altor gadget-uri USB distractive.

Multi dintre pasionatii de calculator, care isi petrec fiecare zi in fata monitorului, isi doresc cele mai noi si interesante accesorii USB. Aici vine randul nostru. Vrem sa oferim cele mai ingenioase si distractive gadget-uri pentru a schimba imaginea anosta a calculatorului de acasa sau de la servici. USBmania.ro ofera produse care sa trezeasca interesul si zambetul familei si prietenilor. De la difuzoare in forma de porcusor si mouse-broscuta, la racitor de bauturi si sah prin USB, de la jucarii la lucruri utile. Potrivite atat pentru copii cat si pentru adulti, accesoriile pot constitui cadouri perfecte.

Despre Blue Neon SRL

USBmania.ro este un proiect al BLUE NEON SRL, o firma specializata in e-commerce, dezvoltare website-uri si optimizare pentru motoarele de cautare.
Lapadat Alin - BLUE NEON SRL
Telefon: 0744.763.559
alin@usbmania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-neon-srl/usbmania-ro-gadget-uri-amuzante-pentru-pasionatii-de-calculatoare