Comunicat de presa Bookbyte - 13.12.2010

BUCURESTI - 13 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Ne pare rau. La cererea Bookbyte, comunicatul de presa a fost retras.Pentru detalii suplimentare, va invitam sa contactati compania pe adresa: bianca.barbu@bookbyte.ro

Despre BOOKBYTE SRL

Libraria digitala BOOKbyte.ro s-a lansat cu aproximativ trei saptamani in urma, cu ocazia Targului de Carte Gaudeamus 2010 si a fost rapid recunoscuta ca pionier in implementarea DRM in Romania. Pe langa beletristica, carti de specialitate, manuale scolare si carti pentru copii BOOKbyte va oferi cititorilor sai posibilitatea de a achizitiona o serie de reviste in format electronic.
Cartile digitale (cunoscute si sub numele de ebooks) sunt considerate cartile viitorului intrucat o informatie de capacitate foarte mare va putea fi stocata si transportata foarte usor dandu-i astfel cititorului posibilitatea de a “deschide” cartea oriunde si oricand folosind un dispozitiv de tip smartphone, laptop, PC sau ereader - dispozitivul special creat pentru astfel de carti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bookbyte-srl/humanitas-bookbyte-go-digital