Informatii in premiera de la CES 2013 Las Vegas

BUCURESTI - 9 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle

Echipa de conducere a companiei romanesti QuickMobile , prezenta in Las Vegas, a aflat in avant-premiera mai multe informatii despre tendintele si produsele revolutionare care sunt deja expuse, de cateva ore, in prima zi a Consumer Electronics Show (CES) 2013.

www.quickmobile.ro

Tehnologie de unica folosinta? Un exemplu este device-ul oferit de Bodymedia: se lipeste pe brat si se tine timp de sapte zile, timp in care monitorizeaza activitatea fizica, caloriile consumate si obiceiurile de somn ale utilizatorului. Dupa cele sapte zile, se poate conecta prin USB la un netbook, laptop sau desktop si dupa compilarea datelor poate oferi informatii pretioase de optimizare a stilului de viata.

Chief Analyst, QuickMobile

Anul acesta vor expune 3000 de companii si sunt asteptati peste 150.000 de participanti.

Mai mult chiar, CES 2013 incearca sa se reinventeze, punand accentul pe ceea ce se intampla in zona de conectare si de content, acum ca zona de gandgeturi a devenit in mare parte predictibila.

Analistii de la QuickMobile au evidentiat inainte de deschiderea portilor CES 2013 cateva tendinte majore si produsele cele mai inovative de la aceasta editie:

PaperTab, un display cu inalta rezolutie din plastic pentru PC-uri, care imita senzatia de hartie. Poate fi indoit si trantit pe birou
    Tabletele TV, pentru moment disponibile doar in Statele Unite. O combinatie de facilitati oferite de Android pentru tabletele echipate cu acest sistem de operare si placerea "clasica" data de privitul la televizor
    Tehnologie de unica folosinta. Un exemplu este device-ul oferit de Bodymedia: se lipeste pe brat si se tine timp de sapte zile, timp in care monitorizeaza activitatea fizica, caloriile consumate si obiceiurile de somn ale utilizatorului. Dupa cele sapte zile, se poate conecta prin USB la un netbook, laptop sau desktop si dupa compilarea datelor poate oferi informatii pretioase de optimizare a stilului de viata
      Conectare si control. Stim cu totii frustrarea in crestere pe care o produc deviceurile conectabile ce nu inceteaza sa se aglomereze in sufrageria si in viata noastra de care trebuie sa avem grija mai mult decat noi insine. Alarm.com ofera o solutie prin "

connected home

", un software pentru smartphone-uri care controleaza tot ecosistemul de device-uri printr-o interfata unica
    Device-uri care se imbraca. FitBit, Jawbone UP si Xsens promit o tehnologie revolutionare de monitorizare 3-D a corpului. Vuzix lanseaza ochelarii inteligenti M100, o varianta de hands-free audio si video, cu acces la Net. eHealth intra de asemenea intre aplicatiile de forta din aceasta categorie
    Vizionabile. Archos TV ofera o experienta multi-touch, multi-media Smart TV bazata pe Android. Iar lentila 3-D Kogeto Dot si softul asociat iti transforma iPhone-ul intr-o camera video 3-D!

Despre BT Public Relations

Sesizand oportunitatea legata de platformele mobile, baimarenii de la QuickMobile au infiintat in 2005 firma lor avand ca domeniu de activitate comercializarea produselor de telefonie mobila -- telefoane, accesorii, cartele reincarcabile, si au reusit doar in cativa ani sa dezvolte o afacere ce combina o componenta extrem de puternica de B2C, B2B si prima si cea mai eficienta retea de service de specialitate din Romania, door-to-door, in regim express.

In vremuri de criza globala fara precedent, ei au reusit incredibila performanta nu doar de a supravietui – cum isi doresc atatia altii – ci de a creste necontenit. Daca in 2011 cifra lor de afaceri era de 19 milioane de euro si aveau 55 de angajati, in 2012 cifra de afaceri a sarit la 30 de milioane de euro iar numarul de angajati a fost triplat. Au o retea de 11 magazine sau insule proprii in mall-urile cele mai importante din tara, un parteneriat Shop-in-Shop cu o mare retea de retail in 24 de locatii strategice si un magazin online pe care gestioneaza foarte eficient un Long Tail de produse si servicii, peste 5000 de articole pe stoc in valoare de peste 1 milion de euro in orice moment si actualizat in timp real. www.quickmobile.ro este de fapt unul din cele mai importante magazine online din Romania, ce livreaza in maxim 24 de ore, ofera posibilitatea returnarii produsului indiferent de motiv, are peste 25.000 de conturi active si are un call-center gratuit.

Toate acestea se adauga unei sustinute activitati de B2B.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bt-public-relations/informatii-in-premiera-de-la-ces-2013-las-vegas