Teambuilding la cules – o invitatie adresata de Crama Budureasca companiilor

BUCURESTI - 26 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Turism

Crama Budureasca invita companiile la teambuilding -uri in perioada septembrie – octombrie 2014. Programul contine plimbare in vie, cules de struguri, degustare de must, urmate de turul cramei si degustare de vinuri cu masa.

Cules struguri Budureasca

Toamna este un moment potrivit in care companiile isi pot motiva angajatii prin actiuni de teambuilding. Scopul principal, acela de a uni echipa, este atins prin activitatea de cules de struguri la care pot participa toti angajatii si care poate fi organizata ca un mod de relaxare sau ca o serie de probe si concursuri distractive, alaturi de degustarea de must. In continuare, vizita cramei cu explicatiile oenologului in legatura cu procesul de vinificatie, degustarea de vinuri si masa reprezinta tot ocazii de interactiune si relaxare. Scenariul standard poate fi îmbogățit cu prezentări particularizate legate de vie, vin și procesul de producție precum și de ateliere practice.

Programul gandit de crama Budureasca este potrivit angajatilor de orice varsta si va impresiona atat prin activitati cat si prin locatie. La o ora in afara Bucurestiului va asteptam in mijlocul a 300 hectare de vie cu 3 milioane litri capacitate stocare, peste 50.000 litri capacitate stocare in 250 barique de stejar, 100 tone pe zi capacitate de procesare struguri, 5.200 mp constructie ingropata.

Despre Budureasca

Despre BUDUREASCA:
Brandul Budureasca a fost creat in anul 2009. Viile Budureasca se intind pe o suprafata de 300 hectare situate la o altitudine cuprinsa intre 175 – 400 m, in inima renumitei podgorii Dealu Mare si in imediata apropiere a rezervatiei arheologice cu acelasi nume. Traseele Vaii Budureasca cuprind 31 de situri arheologice care fac dovada celei mai dense asezari umane stravechi din Dacia.

Despre VINURI
Vinurile rosii produse la Budureasca sunt obtinute din struguri de Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Merlot, Pinot Noir, Shiraz. Vinurile obtinute din aceste soiuri de struguri prezinta o intesitate coloranta ridicata, culoarea fiind stralucitoare si rezistenta in timp. Vinurile sunt catifelate, extractive si foarte pline, castigand foarte mult prin invechire.
Vinurile albe produse la Budureasca sunt Sauvignon Blanc, Feteasca Regala, Tamaioasa Romaneasca, Chardonnay, Feteasca Alba, Pinot Gris, Riesling si Muscat ottonel. Vinurile rose de Budureasca sunt obtinute din struguri de Busuioaca de Bohotin, Syrah si prin cupajare in diferite proportii din struguri de Feteasca Neagra, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon.
Nu in ultimul rand, in colectia de vinuri se regasesc si cateva cupaje – creatii deosebie care poarta semnatura de autor a vinificatorului Stephen Donnelly: Noble 5 – un cupaj de 5 vinuri rosii, unic pe piata romaneasca, Zenovius si Reserve – cupaje din vinuri rosii, Fume, Oro Manisa Manisa si Daphix – cupaje din vinuri albe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/budureasca3/teambuilding-la-cules-o-invitatie-adresata-de-crama-budureasca-companiilor