Car-Sound lanseaza primul media player auto cu suport iPhone din Romania

BUCURESTI - 12 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Compania romaneasca cu profil auto Car-Sound lanseaza in premiera romaneasca un produs revolutionar, motivata de cererea tot mai mare de aplicatii, dispozitive si accesorii iPhone.

Noul media player apartine brandului Boss Audio si include suport pentru iPhone 4/4S iar suportul pentru iPhone 3G/3GS poate fi achizitionat, in afara pachetului promotional.

Produsul, deja disponibil pe pagina oficiala Car-Sound, www.car-sound.ro, are ca dimensiune de montaj 1 DIN, panou frontal detasabil si 30 de memorii pentru posturi radio.

Caracteristicile complete ale produsului , precum si conditiile de achizitionare, se regasesc pe pagina magazinului car-sound .

Bogdan Duca, Managerul al companiei Car-Sound, a declarat : „introducerea acestui produs modern pe piata auto romaneasca este o confirmare a capacitatii brandului Car-Sound de a se adapta dorintelor clientilor sai.” Reprezentantul Car-Sound  mentioneaza ca va continua sa aduca produse noi si performante in domeniul auto din Romania pentru ca la baza business-ului sau, este satisfactia consumatorului.

Despre Carsound

Car-Sound.ro este o companie infiintata in 2005, domuniul de activitate este cel al accesoriilor auto. Firma ofera servicii complete de consiliere in alegerea produsului potrivit, servicii de montaj, transport gratuit, cele mai noi produse din domeniu la preturi corecte.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carsound/car-sound-lanseaza-primul-media-player-auto-cu-suport-iphone-din-romania