Toamna vine cu transport gratuit pentru comenzile online de pe CautCeas.ro

Constanta - 2 septembrie 2014

Comunicat tip General in IT&C, Retail, Internet

CautCeas.ro, magazinul online de ceasuri si bijuterii de cea mai buna calitate, a pregatit o campanie atractiva pentru a intampina toamna asa cum se cuvine. Incepand cu data de 1 septembrie 2014, timp de o luna, orice comanda beneficiaza de transport gratuit , indiferent de valoarea produsului comandat.

In fiecare sezon, magazinul online CautCeas.ro pregateste cate o surpriza placuta clientilor sai, de la promotii irezistibile, pana la vouchere menite sa transforme cumparaturile intr-o placere. De aceasta data, CautCeas.ro face cinste cu transportul toata luna septembrie, pentru orice comanda din gama completa de ceasuri barbatesti, ceasuri de dama si bijuterii. In maximum 24 de ore, primesti acasa produsele solicitate, fara sa platesti nimic in plus!

Noutatile lunii septembrie pe CautCeas.ro Data de 1 septembrie vine cu noutati interesante pe CautCeas.ro. Timp de o luna, poti sa uiti de taxa obisnuita pentru transport de 18 Ron pentru comenzile mai mici de 500 Ron, indiferent de produsele pe care le alegi. Campania soseste in acelasi timp cu o alta veste buna. Colectia de ceasuri Casio , constituita din aproximativ 70 de modele disponibile in stocul magazinului online, va fi completata de modele noi, barbatesti si de dama, ajungand pana la 110-120 de produse autentice ale apreciatului brand international. Clientii vor avea mai multe posibilitati de a alege, fara sa isi faca griji in privinta transportului. Pe langa faimoasele ceasuri Casio, ai la dispozitie cele mai apreciate modele din colectiile brandurilor de top ale lumii, printre care se numara Perigaum, Rothenschild, Swiss Military, TW Steel, Yves Camani, Casio, Detomaso , Festina, Hugo Boss, Jaques Lemans, Fossil , Miss Sixty, Guess , Detomaso, Just Cavalli, Go Girl, Orient, Tommy Hilfiger sau U-Boat. Iar daca vestile excelente nu erau de ajuns, afla ca pe CautCeas.ro te asteapta o serie intreaga de reduceri importante, de pana la 60% din pretul obisnuit, daca te grabesti sa comanzi modelele cat se afla inca in stoc.

Despre CautCeas

Despre CautCeas.ro

Magazinul online de ceasuri barbatesti, de dama si bijiuterii CautCeas.ro se remarca atat prin produsele 100% originale, cat si prin promptitudinea si atentia cu care isi trateaza clientii. Produsele beneficiaza de 24 de luni garantie, iar posibilitatile de plata sunt flexibile, inclusiv in rate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cautceas/toamna-vine-cu-transport-gratuit-pentru-comenzile-online-de-pe-cautceas-ro