Centrul de Limbi Straine A_BEST a obtinut acreditare pentru testele ECL

BUCURESTI - 24 septembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, HR

In septembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST a primit acreditare pentru desfasurarea examenului ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), o testare de limba recunoscuta international. Astfel, persoanele care vor sa lucreze in strainatate, dar si cele interesate de studii peste hotare se pot inscrie la testele ECL, ce vor avea loc in luna decembrie a acestui an.

Cine poate da un test ECL?

Testele ECL se adreseaza elevilor, studentilor, adultilor si tuturor celor care doresc sa obtina un certificat de recunoastere a competentelor lingvistice intr-o limba straina. Cei care vor sa participe la un astfel de test pot alege intre limbile engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, romana, polona, slovaca, sarba, rusa, bulgara, croata, maghiara si ceha. Totodata, testele lingvistice sunt realizate si evaluate de o universitate de prestigiu din tara de origine pentru fiecare limba in parte.

Examenul ECL, un "pasaport de limba"

Orice categorie sociala, de la elevi pana la salariatii adulti, poate participa la examenele ECL. Ele testeaza capacitatea orala si scrisa prin care folosim o limba straina in comunicarea de zi cu zi. Subiectele pot fi practice, profesionale si personale, cu un grad de complexitate diferit. Cunoscut si sub denumirea de " pasaport lingvistic ", certificatul ECL atesta intr-un cadru international rezultatele obtinute de o persoana care invata limbi straine si care doreste sa ia parte la experiente lingvistice si inter-culturale diverse.

"Aceste certificate se adreseaza in mod special celor care doresc sa isi efectueze studiile in strainatate, celor care si-au propus sa lucreze in domeniul cercetarii sau sa obtina un loc de munca in tarile din Europa sau din lume", a declarat Nicoleta Stroie, Coordonator Departament Cursuri Corporate in cadrul Centrului de Limbi Straine A_BEST. "Certificatele ECL au valabilitate nelimitata in timp si sunt recunoscute in intreg spatiul european, in America Centrala si America de Sud", a mai precizat Nicoleta Stroie.

ECL, examen acceptat la BAC

Certificatul ECL este util elevilor de liceu care se pregatesc pentru examenul de evaluare a competentei lingvistice. Astfel, tinerii, care pe parcursul invatamantului preuniversitar promoveaza testarile ECL pentru certificarea competentelor lingvistice in limba engleza, pot obtine echivalarea rezultatelor.

Inscrie-te la testarile ECL!

La inceputul lunii decembrie, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza testari ECL in functie de nivelul de competenta al fiecarui vorbitor. Astfel, testarile vor avea loc pe 6 decembrie (pentru nivelul A2), 7 decembrie (nivelele B1 si C1), respectiv 8 decembrie (nivelul B2). Inscrierile pentru sesiunea de testari ECL se fac pana la data de 8 noiembrie 2012.

Pentru inscrieri ne poti suna la 0762.274.914 sau ne poti contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI - London Chamber of Commerce and Industry - International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine - limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/centrul-de-limbi-straine-a-best-a-obtinut-acreditare-pentru-testele-ecl