CG&GC HiTech Solutions participă la Workshop PRACTeam

Oradea - 28 februarie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea organizează în data de 29 februarie, în sala Aula Magna din cadrul universității orădene, workshop -ul „Identificarea nevoilor cu privire la stagiile de pregătire practică pentru studenții economiști”.

PRACTeam Oradea

Acest workshop face parte din proiectul „Practica studenților economiști. Parteneriat inter-regional pe piața muncii între universități și mediul de afaceri” ( PRACTeam ), cofinanțat din Fondul Social European „Investește în oameni!”. Organizatoarea acestui eveniment dedicat studenților economiști este Prof. Univ. Dr. Anca Dodescu.

Acest eveniment are în vedere identificarea nevoilor mediului de afaceri cu privire la stagiile de pregătire practică ale studenților de la Științe Economice. În acest sens participanții la curs vor putea consulta reprezentanții organizațiilor partenere de practică cu privire la cerințele Programei de practică pentru programele de studii de licență și masterat. Totodată se va discuta structura Ghidului de practică al studentului PRACTeam, nevoile de formare ale tutorilor de practică din organizațiile gazdă și multe alte aspecte importante pentru studenții economiști.

Pentru a asigura un dialog eficient între studenți și reprezentanții organizațiilor partenere de practică, studenții vor prezenta nevoile acestora cu privire la stagiile de pregătire practică, identificate ca urmare a concluziilor focus-grupurilor desfășurate cu studenții din cele 3 facultăți partenere proiectului PRACTeam.

Evenimentul va avea loc în sala Aula Magna (sala F006) a Universității din Oradea și va începe la ora 11,30. Detalii despre workshop găsiți pe site-ul oficial al acestui program: www.practeam.ro

CG&GC HiTech Solutions susține acest program, la workshop participând și un reprezentant al companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cg-gc-hitech-solutions-s-r-l-/cg-gc-hitech-solutions-particip-la-workshop-practeam