Poze Charles

 • Charles Townes a castigat Premiul Templeton 2005

  Poza: Charles Townes a castigat Premiul Templeton 2005

 • Charles Handy

  Poza: Charles Handy la HR Innovation Conference – Bucureşti, 3 noiembrie

 • Festivalul 1 MAI DOR DE MUNCA 2006 - 29 aprilie - 1 mai - Herastrau - intrarea Charles de Gaulle

  Poza: Festivalul 1 MAI DOR DE MUNCA 2006 - 29 aprilie - 1 mai - Herastrau - intrarea Charles de Gaulle

 • Paris – Charles de Gaulle la doar doua ore de Europa de Est: Romania, Moldova, Ucraina

  Poza: Paris – Charles de Gaulle la doar doua ore de Europa de Est: Romania, Moldova, Ucraina

 • Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a avut astăzi o discuţie telefonică cu omologul său american, Charles Timothy Hagel

  Poza: Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a avut astăzi o discuţie telefonică cu omologul său american, Charles Timothy Hagel

 • BOIERBEQUE - Scăricică de porc, ușor afumată cu lemn de cireș, băiţuită peste noapte, stropită cu vin roșu și pregătită la grătar. Servită cu mix de salată verde și cartofi la cuptor cu ierburi aromatice, sos verde românesc și maioneză cu muștar și peltea de struguri.

  Poza: Chef Ioan Musca, omul care i-a gatit printului Charles, reinterpreteaza preparatele romanesti de la restaurantul “La Porcu’ Rasfatat”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul charles.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la charles. Pozele pe tema charles cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul charles, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la charles, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la charles.