Cirque    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Cirque

 • Cirque

  Bucuresti - 7 November 2011

  Comunicat de EVENTS

  ... Cirque du Soleil soseşte în România pentru prima dată cu emoţionanta sa producţie Saltimbanco. Spectacolele vor avea loc începând de pe 8 până pe 12 februarie, zilnic la Romexpo Bucureşti, în Pavilionul Central. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Cirque

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Cirque.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Cirque. Informatiile despre Cirque cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Cirque, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Cirque, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.