De ce au preferat romanii cumparaturile online de Paste – iar cadourile inca nu s-au terminat!

BUCURESTI - 19 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Monden / Lifestyle

Bucurestenii, in special, au ales sa petreaca timpul liber cu familia si au facut cumparaturi online pentru masa de Paste . Mai mult, au cumparat si cadouri pentru cei dragi tot de la hypermarketul online www. CUMPARAcuCLICK .ro. S-au bucurat de timp liber, economii si cadouri. Iar cei care participa la concursul nostru pot inca sa castige alte premii puse in joc.

Fata de cozile lungi din magazine si orele pierdute in trafic, solutia a fost aproape evidenta. Multi romani si bucurestenii in special au decis sa se bucure mai mult de timpul liber si sa primeasca toate cele trebuincioase acasa, la preturi foarte bune, cu numai cateva minute dedicate cumparaturilor din hypermarketul online www.CUMPARAcuCLICK.ro.

CUMPARAcuCLICK a pus la dispozitia cumparatorilor peste 15.000 de produse de bacanie, ingrijire, infrumusetare si curatenie dar incepand din aceasta primavara, rafturile virtuale au fost imbogatite cu noi categorii. Acestea, majoritatea cadouri de suflet, au fost extrem de apreciate in perioada sarbatorilor. Clientii nostri au ales sa ofere cadouri dintre cele mai variate persoanelor dragi: carti, flori, electronice si parfumuri dar si tablouri sau bratari handmade, decorate inclusiv cu cristale Swarovski.

Chiar si cei care au dorit sa ofere cadouri corporate au gasit pe www.CUMPARAcuCLICK.ro o larga varietate de cosuri cadou pentru partenerii de afaceri.

Chiar daca sarbatorile de Paste s-au incheiat, continuam traditia ofertelor imbatabile si a concursurilor cu premii. Ultimul concurs, pe care l-am initiat chiar inainte de Paste, este disponibil aici: http://www.cumparacuclick.ro/imagini/concursfb.pdf

Va dorim succes si va asteptam cu drag pe www.CUMPARAcuCLICK.ro, cu produse si oferte de nerefuzat. Si nu uitati de sectiunea Happy Hour (13.00 – 14.00 ora Romaniei), care este plina cu zeci de produse, la preturi fara concurenta, diferite in fiecare zi.

Pentru comenzi, va invitam sa accesati www.CUMPARAcuCLICK.ro, sa ne scrieti la comenzi@CUMPARAcuCLICK.ro ori sa ne sunati la 031 432 66 69.

Pentru alte informatii legate de www.CUMPARAcuCLICK.ro, va rugam sa ne scrieti la office@outofbox.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/class-m-d-a-com-cumparacuclick-ro/de-ce-au-preferat-romanii-cumparaturile-online-de-paste-iar-cadourile-inca-nu-s-au-terminat