CODECS te invită să petreci o seară OPEN MIND!

BUCURESTI - 10 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Daca ştii unde vrei să ajungi, noi îţi arătăm drumul!

CODECS & OU Business School te invită miercuri 12 martie în cadrul serii “Open Mind”, să descoperi ceea ce reprezintă programul “Certificat Profesional în Management”, oferit de Open University Business School în România.

“Certificatul Profesional în Management” este un program de dezvoltare personală şi profesională, şi se adresează acelora care vor să facă o diferenţă în organizaţia în care lucrează, să aducă valoare şi să contribuie la dezvoltarea acesteia.
Programul este deschis atât managerilor cu diferite nivele de pregătire, cât şi non-managerilor.
Se adresează tuturor celor care vor mai mult!

“Recomand Certificatul Profesional în Management ca fiind cea mai accesibilă cale către o carieră în management, oriunde în lume, în orice companie îţi doreşti să lucrezi.” Dr. Rodica Maria Rădulescu, Director Business School

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, prietenos si mai putin formal, în care participanţii vor deveni studenţi CODECS, şi împărţiţi pe grupe, vor rezolva o “problemă” de management. Participanţii vor fi ajutaţi să rezolve problema de către tutorii noştri, practicieni şi manageri cu experienţă.
Vino sa afli mai multe, să socializăm la o cafea, să discutăm şi să facem noi cunoştinţe.

Te aşteptăm la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc în data de 12 Martie, începând cu orele 18:30 la sediul CODECS din Bucureşti.

Participarea este gratuită, toţi participanţii vor primi ca bonus:
-un mini ghid de carieră
-un pachet de presă cu abonamente până la sfârşitul anului la publicaţiile: revista CARIERE, revista Ambition, Ziarul Financiar, revista Financial Director.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi CODECS.
www.codecs.ro

Despre CODECS

CODECS, partener al OU Business School din Marea Britanie si lider pe piata in instruire manageriala, ofera programe integrate de dezvoltare organizationala si profesionala: 360 Solutions, Programul MBA al OU Business School; Programul Certificat Profesional in Management; Programul Management de Proiect; HR Vocational School. De asemenea, ofera si carte de afacere.

Aona Antara Calistru
PR Coordonator

Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2,
cod 021482, Bucuresti