Managementul Proiectelor cu Implicarea Administratiei Publice

BUCURESTI - 2 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

De cele mai multe ori ne mulţumim să apreciem domeniul Administraţiei Publice ca fiind rigid, birocratic, lipsit de perspectiva unui aport creative. Obiectivul reuniunii PM Café din 7 martie este crearea unei relaţii între proiectele lansate în acest sector şi Managementul de Proiect în scopul obţinerii de rezultate depline.

CODECS şi Coaching Institute vă invită la a-8-a reuniune PM Café care va avea loc în data de 7 martie 2006 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, începând cu orele 18.30.

Tema propusă: „ Managementul Proiectelor cu Implicarea Administraţiei Publice”

Moderator: Domnul Dr. Horea Murgu, Preşedinte Coaching Institute

Vor participa în calitate de invitaţi speciali:

Bogdan Olteanu, Ministru Delegat pentru Relaţia cu Parlamentul
Aleodor-Marian Frâncu, Şeful Cancelariei Primului-Ministru
Aurel Neţin - Secretar de Stat în Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei
Constantin Popescu - Secretar de Stat în Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor
Gheorghe Pătraşcu - Director General al Direcţiei Generale Amenajarea Teritoriului, Urbanism şi Politica Locuirii din Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului
Cătălina Preda - Manager Proiect 'O Românie Frumoasă', Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare

Sunt invitaţi să participe la discuţiile libere, reprezentanţii companiilor a căror activitate se desfăşoară prin proiecte, furnizori de soluţii şi servicii în domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesională a managerilor de proiect, manageri executivi si manageri de comunicare, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

Anul 2006 va constitui pentru managerii de proiect din România ca şi pentru întreaga societate un an al adevărului în care dezvoltarea competenţelor în domeniu ne va permite un bun ÎNCEPUT într-un mediu puternic concurenţial.

Pentru detalii suplimentare cu privire la modalitatea de participare, rugăm contactaţi – CODECS, Corina Bretan - Events Manager, tel: 252.51.82, e-mail: corinab@codecs.ro, www.codecs.ro, www.pmcafe.ro.

Despre CODECS

CODECS este unicul partener român al The Open University (OU) din Marea Britanie pentru toate cursurile şi programele universităţii britanice. Din anul 1993, CODECS oferă pe piaţa românească programul de MBA al The Open University Business School (OUBS), cea mai importantă facultate a OU.

În cei 11 ani de la înfiinţare, activitatea CODECS s-a diversificat atât în teritoriu, prin înfiinţarea unui număr de 11 Centre Regionale în principalele oraşe ale ţării, cât şi prin abordarea de domenii noi: cursuri scurte de pregătire managerială şi dezvoltare personală, consultanţă, editarea de carte de afaceri.

corinab@codecs.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/managementul-proiectelor-cu-implicarea-administratiei-publice