Poze Combatere

 • ES Lazar Manojlovic, Consul General Serbia, Dl. Micah Savidge, Consilier Politic, Ambasada SUA, Deputat (Arad) Claudia Boghievici deschid evenimentul pe 23.10.2012 la sediul CJ Arad

  Poza: Conferinţă Internaţională Combatere Trafic de Fiinţe Umane Arad

 • White Image sustine noile principii OTA de combatere a fraudelor si abuzurilor prin email

  Poza: White Image sustine noile principii OTA de combatere a fraudelor si abuzurilor prin email

 • De Ziua Internationala de Combatere a Insomniei, Fares ne ofera ceaiul SOMN LINISTIT

  Poza: De Ziua Internationala de Combatere a Insomniei, Fares ne ofera ceaiul SOMN LINISTIT

 • Despre executarea silita

  Poza: Executare silita imobiliara, metoda popririi, clauze abuzive contracte credit - metoda de combatere? Contestatie executare.

 • ECATERINA ANDRONESCU: “Educația asigură reușita în procesul de combatere a discriminării”

  Poza: ECATERINA ANDRONESCU: “Educația asigură reușita în procesul de combatere a discriminării”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul combatere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la combatere. Pozele pe tema combatere cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul combatere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la combatere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la combatere.