Libraria 'Mihail Sadoveanu' il sarbatoreste pe Eminescu

BUCURESTI - 12 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Compania de Librarii Bucuresti marcheza aniversarea a 157 de ani de la nasterea celui mai cunoscut poet al literaturii romane printr-un medalion literar Mihai Eminescu. Evenimentul va avea loc luni,15 ianuarie 2007, orele 14.00, la Libraria 'Mihail Sadoveanu' din B-dul General Magheru, nr. 6-8.

Coorganizatorii acestui eveniment sunt: Fundatia Internationala 'Mihai Eminescu', Editura Paralela 45, Editura Enciclopedica, Editura Mihai Eminescu si Grupul Editorial Art.

Aniversarea va fi animata de prezenta invitatilor speciali: scriitorul Mircea Micu, Prof. Univ. Ion Dodu Balan precum si actorii Lucia Muresan, Anda Caropol si Eusebiu Stefanescu.

In atmosfera calda si primitioare a Librariei 'Mihail Sadoveanu', onoratii invitati vor prezenta cititorilor si elevilor ultimele aparitii din opera lui Mihai Eminescu si vor sarbatori traducerea in limba engleza a poeziilor eminesciene.

Compania de Librarii Bucuresti va asteapta cu drag sa participati la acest eveniment!


Despre Compania de Librarii Bucuresti

S.C. 'Compania de Librarii Bucuresti' S.A. este purtatoarea unei traditii de 56 de ani in comertul de librarie bucurestean. Functioneaza in 72 de locatii din municipiul Bucuresti, adresandu-se in special elevilor si studentilor, cu un bogat sortiment de rechizite scolare, marochinarie, jucarii, birotica, confectii din hartie precum si imprimate fiscale personalizate pentru agentii economici.

In obiectul sau de activitate, o componenta importanta este si comercializarea cartilor, manualelor scolare, cursurilor universitare, casetelor audio, CD-urilor, DVD-urilor, precum si o mare varietate de hartii pliante si de perete in diverse dimensiuni.

In prezent se deruleaza un proces intens de modernizare atat a locatiilor cat si a procedurilor de vanzare si pregatire a personalului existent.

Va asteptam cu mult drag in librariile noastre!


Compania de Librarii Bucuresti
B-dul Unirii, nr. 10, bl.7B, sect.1, Bucuresti
Tel: 021.315.56.75; fax: 313.00.75
carte@clb.ro