TEHNICI DE REZOLVARE A PROBLEMELOR SI GANDIRE CREATIVA

BUCURESTI - 23 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

COMPASS Training va invita in 12-13 decembrie 2007 la doua zile dedicate solutiilor creative la locul de munca si in viata personala - programul de training Rezolvarea problemelor si gandire creativa.

In fiecare zi, ni se poate cere sa ne folosim imaginatia, sa gandim „out of the box”, sa fim originali si sa cream valoare – pe scurt, sa gandim creativ. Totusi, solutia de azi poate deveni problema de maine...si atunci:

Cum ar fi sa dedicam 90% din timpul nostru solutiilor si doar 10% problemelor?
Cum ar fi sa putem cuantifica solutiile – alternativele pe care le avem si sa ne putem argumenta decizia cantitativ?
Cum ar fi sa avem la indemana metode practice si rapide de rezolvare a problemelor?

In programul de training veti putea gasi raspunsurile la aceste intrebari si experimenta o noua abordare.

Cele 24 de metode si tehnici prezentate va vor ajuta sa definiti o problema din mai multe unghiuri, sa identificati si sa evaluati alternative de rezolvare, care pot contribui la cresterea eficientei personale.

Programul ofera un „ghid” de concepere cel mai bun Plan de Actiune pentru orice problema, asigurandu-ne ca parcurgem corect etapele de rezolvare si folosim instrumente practice (dintre care brainstoming, diagrama cauza-efect, matricea decizionala, harta proceselor).

Iata doar cateva dintre domeniile in care programul de training poate crea valoare:
a. Management: luarea deciziilor, motivare, organizarea sedintelor si sesiunilor de brainstorming, evaluarea si integrarea angajatilor noi, elaborarea strategiilor.
b. Marketing: conceperea campaniilor de comunicare, branding si pozitionare, packaging etc.
c. Antreprenoriat: dezvoltarea unei afaceri proprii (de la ideea de business pana la dezvoltarea planului de afaceri) sau lansare de noi produse.
d. Customer satisfaction: imbunatatirea serviciilor oferite si a relatiei cu clientii, inclusiv in activitatea de vanzare.
e. orice parte a vietii unde exista mai mult de o alternativa.

Metode de lucru: Vom pune accentul pe exercitii practice, studii de caz si discutii de grup, care sa ilustreze concepte. Nu vor lipsi feedback-ul si recomandarile pentru dezvoltare continua!

Despre COMPASS Training SRL

Perioada: 12-13 decembrie 2007
Durata: 2 zile (16 ore)
Locatie: Bucuresti
Inscrierile: se pot face pana luni, 3 decembrie.
Atat pentru inscrieri, cat si pentru obtinerea unor informatii suplimentare (pret, loc de desfasurare), va stam la dispozitie la telefon (021) 320 4292 sau email office@compass.ro.
Persoana de contact: Mihaela Vlad.
office@compass.ro